Comedy

articolul anterior articolul urmator

„Jurassic Adventures“, un show despre lumea dispărută a dinozaurilor, la Sala Palatului

0
26 May 2014 13:37:16
Autor: Victor Arvunescu
Show-ul
„Jurassic
Adventures“
este o producţie grandioasă, care foloseşte tehnologii avansate,
sisteme audio, climatice şi de lumini spectaculoase, decoruri şi
personaje realistice FOTO Pheonix Entertainment
Show-ul „Jurassic Adventures“ este o producţie grandioasă, care foloseşte tehnologii avansate, sisteme audio, climatice şi de lumini spectaculoase, decoruri şi personaje realistice FOTO Pheonix Entertainment

Copiii din România vor putea să experimenteze lumea dinozaurilor din era jurasică în luna noiembrie a acestui an, la Sala Palatului, odată cu show-ul organizat de Pheonix Entertainment. Răgete ale creaturilor preistorice, naşterea unui dinozaur, cele mai noi tehnologii, mişcări realistice, toate fac parte din spectacolul „Jurassic Adventures“.

Phoenix Entertainment prezintă, în premieră în România, „Jurassic Adventures“ - o producţie impresionantă, garantată de Gerry Rickard şi Petros Zondiros, responsabili pentru producerea şi promovarea a numeroase show-uri precum „Disney on Ice“ sau „Disney Live“. După ce în februarie copiii din România au făcut cunoştinţă cu cel mai iubit căţel din lume, Scooby-Doo, în această toamnă, micuţii vor avea parte de o adevărată aventură preistorică.

Show-ul „Jurassic Adventures“ este o producţie grandioasă, care foloseşte tehnologii avansate, sisteme audio, climatice şi lumini spectaculoase, decoruri şi personaje realistice, menite nu doar a-l transpune pe spectator în lumea fabuloasă a unui parc din Jurassic, ci a-l face să participe cu totul la aventură.

Publicul va asista la naşterea unui pui de dinozaur şi se va cutremura la fiecare răget al creaturilor preistorice. Echipaţi cu cea mai recentă tehnologie hidraulică, acustică şi electrică, care face ca toate mişcările şi sunetele să fie realistice, dinozaurii vor înflăcăra copiii de-a lungul unui show captivant.

Suspans, umor, emoţie, prietenie şi curaj sunt sentimentele care îi vor încerca atât pe părinţi, cât şi pe copii în aventura din Jurassic, care va avea loc la Sala Palatului, vineri şi sâmbătă, pe 21 şi 22 noiembrie. „Jurassic Adventures“ promite a fi un show de familie captivant, cu o pronunţată latură educativă, care va îmbogăţi universul copiilor.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. Biletele sunt disponible la mai multe categorii de preţuri, în funcţie de locul din sală şi au tarife diferenţiate pentru adulţi şi copii. Deoarece este un spectacol pentru copii, aceştia nu au acces gratuit în sala de spectacol. Pentru cei care se grăbesc să achiziţioneze biletele, acestea au un preţ special în perioada 26.05 - 26.06.2014, după cum urmează:

Categoria VIP - 180 de lei pentru adulţi şi copii;

Categoria I - 135 de lei pentru adulţi şi 110 de lei pentru copii;

Categoria II - 110 de lei pentru adulţi şi 75 lei pentru copii;

Categoria III - 75 de lei pentru adulţi şi 55 de lei pentru copii;

Categoria IV - 55 de lei pentru adulţi şi 40 de lei pentru copii.

După această perioadă de preţuri reduse, începând cu 27 iunie 2014, biletele vor costa după cum urmează:

Categoria VIP - 200 de lei pentru adulţi şi copii;

Categoria I - 155 de lei pentru adulţi şi 120 de lei pentru copii;

Categoria II - 125 de lei pentru adulţi şi 85 de lei pentru copii;

Categoria III - 80 de lei pentru adulţi şi 70 de lei pentru copii;

Categoria IV -  60 de lei pentru adulţi şi 45 de lei pentru copii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările