Comedy

articolul anterior articolul urmator

Personajul de benzi desenate Catwoman este bisexual

0
1 Mar 2015 18:41:43
Autor: Mediafax
Catwoman a apărut pentru prima dată
într-o revistă tipărită în 1940, iar rolul său a revenit pe
marile ecrane unor actriţe precum Michelle Pfeiffer, Halle Berry şi
Anne Hathaway FOTO Arhivă
Catwoman a apărut pentru prima dată într-o revistă tipărită în 1940, iar rolul său a revenit pe marile ecrane unor actriţe precum Michelle Pfeiffer, Halle Berry şi Anne Hathaway FOTO Arhivă

Alter ego-ul personajului de benzi desenate Catwoman, Selina Kyle, este bisexual, potrivit celui mai recent număr al revistei de benzi desenate dedicate personajului, informează bbc.com.

Personajul Catwoman este implicat într-o relaţie amoroasă cu Batman de la prima sa apariţie, în urmă cu 75 de ani. În cel mai recent număr al revistei de benzi desenate dedicat personajului, Selina Kyle sărută însă un personaj feminin, numit Eiko.

Selina Kyle, care a pus în cui costumul de pisică în numerele recente ale revistei de benzi desenate, a „flirtat cu personaje feminine de mai mulţi ani“, a scris pe blogul personal scriitoarea americană Genevieve Valentine, care este responsabilă, din 2014, cu poveştile dedicate personajului Catwoman din benzile desenate DC Comics. „Pentru mine, aceasta nu a fost o revelaţie, ci o confirmare“, a scris Valentine.

Catwoman a apărut pentru prima dată într-o revistă tipărită în 1940, iar rolul său a revenit pe marile ecrane unor actriţe precum Michelle Pfeiffer, Halle Berry şi Anne Hathaway.

În timpul lungii sale istorii complicate cu Batman, cele două personaje au fost atât aliaţi, cât şi duşmani uneori şi au avut şi o relaţie amoroasă cu probleme. „Nu vreau să dezvălui ce nu poate fi încă dezvăluit, dar fiţi siguri că legătura de lungă durată a Selinei cu Batman nu a fost uitată; nu aşa funcţionează bisexualitatea (sau umanitatea)“, a mai scris Genevieve Valentine.

„Selina nu se implică sentimental cu uşurinţă, dar când o face, loveşte profund şi veţi avea parte de foarte multe lucruri în această direcţie în viitor“, a explicat scriitoarea.

Fanii de pe platforma Twitter ai Selinei Kyle/ Catwoman au primit fără surprindere dezvăluirea privind sexualitatea personajului.

Astfel, MH Williams a scris pe Twitter că informaţia a fost „probabil cea mai puţin surprinzătoare dezvăluire dintr-o poveste de benzi desenate“. Un alt fan, care are pseudonimul Orange Sweater Aquaman, a spus: „Bisexualitatea lui Catwoman nu este deloc mare lucru. La naiba, cred că şi Joker e bisexual“.

„Sincer, sunt foarte surprins că DC Comics nu a creat mai devreme o poveste în care Catwoman să fie bisexuală. Am presupus întotdeauna că este bi“, a scris Ryan Schrodt pe contul său de pe platforma Twitter.

Povestea din cel mai recent număr al revistei de benzi desenate apare la opt ani după ce personajul Batwoman şi-a făcut din nou apariţia în universul benzilor desenate DC Comics ca o eroină lesbiană.

În 2012, personajul Green Lantern a fost reinventat ca fiind homosexual, în timp ce personajul Northstar, din benzile desenate Marvel, un membru al echipei „X-Men“, s-a căsătorit cu partenerul său în acelaşi an.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările