Comedy

articolul urmator

Principalele motive pentru care Iohannis trebuie suspendat

11
9 Jul 2018 11:25:19
Alexandru Marin
Klaus Iohannis FOTO presidency.ro
Klaus Iohannis FOTO presidency.ro

Conform declaraţiilor lui Liviu Dragnea, astăzi se decide soarta lui Klaus Iohannis. Surse din cadrul coaliţiei PSD-ALDE ne-au dezvăluit principalele motive pentru care preşedintele trebuie suspendat.

În copilărie, micuţul Klaus îşi pâra colegii care nu erau cuminţi. Copiii s-au simţit vânduţi de Iohannis.

Bibliotecara de la şcoala la care a învăţat Iohannis s-a săturat să îl intrebe în fiecare săptamână dacă poate aduce cărţile înapoi. „Şi această săptămână este dedicată cititului!”, îi spune preşedintele de fiecare dată.

Tovarăşii lui Iohannis s-au săturat să-l invite în oraş. Preşedintele nu iese niciodată din case.

Femeile nu vor ca preşedintele să se mai dea la ele pe net. Toate s-au săturat să să vadă în căsuţa de messenger Iohannis is typing.

Looserii s-au săturat să mai concureze cu Iohannis la crossuri. La cât de repede se mişcă preşedintele, aceştia nu vor mai putea ocupa niciodată ultimul loc.

Prima doamnă s-a săturat să fie înşelată de Iohannis. Preşedintele se crede un soi de casanova.

Divele s-au săturat de aerele de vedetă ale primei doamne. La cum se îmbracă, zici că vrea să fie Iohamiss România.

Livratorii de pizza s-au săturat de comenzile făcute de preşedinte pentru acasă. Asta ar putea însemna orice casă din România pentru Iohannis.

Băieţii s-au săturat să dea mâna cu Iohannis. Preşedintele nu dă noroc, ci ghinion.

Adolescenţii s-au saturat de atitudinea lui Iohannis. Preşedinte le lasă impresia că de când nu mai sunt copii, nimeni n-ar da doi bani pe ei.

Echipa naţională de fotbal a României s-a saturat să aştepte sprijin de la preşedinte. E clar pentru toată lumea că Iohannis ţine cu multinaţionalele.

Când nu merge cu bicicleta, Iohannis conduce ambulanţa neagră.

Dacă îl suspendă pe Iohannis, coaliţia PSD- ALDE nu mai este nevoită să adopte în Parlament legea conform căreia preşedinţii care i se opun lui Dragnea sunt arestaţi.

Dacă îl suspendă pe Iohannis şi ajunge primul om în stat, Tăriceanu nu va mai avea în faţa cui să se bage.

***

Acest articol este un pamflet.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Radu Mircea
9.07.2018, 14:28:08

# Alexandru Marin Bai frinare !!! Ai scos azi macar de un pachet de tigari cu mizeria asta ???

-1 (3 voturi)
Radu Mircea
9.07.2018, 14:31:00

# Alexandru Marin Fiindca primul comentariu nu cred ca are viata lunga , imi permit sa va intreb : Articolu' este exclusiv creatia mintii dvs. ??? Daca da , rea minte ati avut , daca nu rau sfat ati primit ....

-1 (3 voturi)
andipanda
9.07.2018, 15:39:39

O prostioara mai mare de articol, care se vrea smecher, nu am mai vazut.

-1 (3 voturi)
Utilizator Adevărul
9.07.2018, 15:53:24

Comentariu considerat abuziv.

Banan Crudu
9.07.2018, 16:33:54

Domnule Alexandru Marin, din păcate postatorii care au reuşit să îngaime câteva rânduri, după puterile şi priceperea fiecăruia, nu au observat că articolul este un pamflet. Sau poate au citit până la capăt, dar încă nu au aflat ce înseamnă acest cuvânt. Nu-i nimic, o să îi ajute Google Search. Cât despre ceea ce ați scris, da, concluzia care se desprinde este că iepuraşul TREBUIE să încaseze bătaia pentru că nu are bască. Şi chiar dacă ar avea, o poartă pe urechea greşită. Şi chiar dacă ar purta-o pe ambele urechi, tot ar trebui bătut pentru că basca are altă culoare decât cea dorită de urs. Dacă basca ar avea toate culorile din lume ... Indefinitiv cine a zis ca iepuraşul să poarte bască ? Era vorba de joben. Şi uite aşa, o luăm de la început. Soluția pentru ca iepuraşul să nu mai fie bătut ar fi ...suspendarea lui din pădure. Sau...poate...ursul băgat la cuşcă ?? Ce credeți ?? P.S. rețineți cuvântul: "pamflet". Notați-vi-l.

+4 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările