Comedy

articolul anterior articolul urmator

Sector 7 şi Netflix, parodie despre adevăratele frici ale românilor: „Tu-ţi dai seama cât vine întreţinerea pe lună?“ VIDEO

0
1 Nov 2018 18:50:59
Autor: Adelina Mărăcine
Sector 7 FOTO Arhivă
Sector 7 FOTO Arhivă

Grupul de umor Sector 7 a realizat o parodie în parteneriat cu platforma de filme şi seriale Netflix despre temerile „tipic româneşti“, în contextul sărbătorii de Halloween.

În noul video de satiră marca Sector 7 este personificat omul chinuit de frici româneşti. Acestea au legătură cu plata întreţinerii, curentul care „ne îmbolnăveşte pe toţi“, „frica“ de a acorda prioritate în trafic şi administratorul care îţi bate la uşă la 11 noaptea.  
 
„Tu-ţi dai seama cât vine întreţinerea pe lună?“, „Mi-e frică să mă ridic, că a adormit motanul pe mine“, „A chemat un preot să facă exorcismul şi nu i-a pupat mâna la intrare“, spune Alex Coteţ în videoclipul în care cere asistenţă telefonică în noaptea de Halloween în timp ce urmăreşte un film de groază pe Netflix. 
 
 

Satirizând aspecte ale vieţii de zi cu zi - de la probleme în trafic şi probleme în dragoste, până la reclame agasante şi lipsa de interes pentru educaţie a tinerilor, Sector 7 se numără printre pionierii umorului online din România şi au dat tonul distracţiei încă din 2006, când YouTube nici nu împlinise un an de existenţă.

În 2012, Sector 7 a ajuns în atenţia întregii ţări cu piesa „Mă-ta Are Cratimă“, realizată în colaborare cu Krem, clip care a câştigat titlul de Viralul Anului la Webstock Awards. De curând, Sector 7 a creat un mic fenomen online cu o baladă de dragoste compusă împreună cu Smiley pentru a ajuta un fan să-şi găsească prietena de Valentine's Day.

Echipa Sector 7

Alex Coteţ este membru Sector 7 încă din 2006 şi a participat la realizarea tuturor clipurilor de până acum, ca scenarist, regizor sau editor, alături de videoclipuri şi documentare de muzică.

Raul Gheba a câştigat marele premiu la festivalul naţional de stand-up comedy şi a fost finalist în 2014 la „Românii au talent“. Când nu face stand-up comedy, scrie la săptămânalul de umor „Caţavencii“.

Cătălin Babliuc este actor şi muzician, cunoscut cinefililor din filme precum „Sex Traffic“ şi „Portretul luptătorului la tinereţe“, iar bucureştenilor, din numeroase spectacole de dramă şi comedie jucate pe scena Teatrului Mic, dar şi în teatrele independente. Cătălin este şi solistul formatiei rock Lefters. El are în palmares numeroase premii, printre care premiul pentru Cel mai bun actor la festivalul Undercloud în spectacolul „7 dintr-o lovitură“ şi Cel mai bun Actor la F.N.T.I. (Festivalul International de Teatru Independent) în „Bullets over Lipscani“.

Andrei Ciobanu este un comediant moldovean care s-a mutat la Bucureşti pentru a face carieră. Este printre primii comedianţi români care au filmat un Comedy Special şi este vocea din spatele unor şlagăre precum „Unu-ntr-altu“, „Frrrătică“ şi „Bakoo“.

Teo este unul din cei mai cunoscuţi comedianţi din România. Scrie şi joacă în materialele Sector 7 şi prezintă emisiunea online „Nimic nou“.

Smaranda Caragea este actriţă a Teatrului de Comedie şi a fost alături de echipă de la început. E cunoscută şi pentru rolul din „Amintiri din Epoca de Aur“, de Cristian Mungiu. Este preocupată de educaţie şi dezvoltare prin teatru, şi lucrează cu copiii în cadrul fundaţiei „Calea Victoriei“. Este singura prezenţă feminină constantă din Sector 7.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările