Comedy

articolul anterior articolul urmator

Un comediant a aflat că a murit Prinţul Philip chiar în momentul în care făcea glume pe seama lui

4
13 Apr 2021 10:41:40
Autor: Lorena Mihăilă
Lewis Spears, un comediant australian, a aflat că Prinţul Philuip a murit când făcea glume pe seama lui.
Lewis Spears, un comediant australian, a aflat că Prinţul Philuip a murit când făcea glume pe seama lui.

Un comediant australian a rămas surprins să afle că Prinţul philip a murit chiar în timp ce el făcea glume pe seama lui într-un spectacol.

Pe scena Festivalului Internaţional de Comedie din Melbourne, Lewis Spears îşi amuza publicul, când un bărbat din public i-a spus că Prinţul Philip „tocmai a murit”.

Comediantul australian a fost surprins şi a cerut un telefon de la cineva din public, pentru a citi mesajul Reginei Elisabeta, după care şi-a continuat show-ul în aceeaşi manieră.

„Suntem siguri că a murit? Îmi amintesc că a murit acum 10 ani şi îl scoteau doar la evenimente speciale”, a spus Spears.

Momentul a fost urcat pe contul său de Youtube, unde a adunat peste 750.000 de vizualizări.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Adrian Panaitescu
13.04.2021, 11:49:22

Nu stiu de ce mi-a provocat scarba uralele lor cand au aflat ca a murit. Trist. Aveam o parere mai buna despre australieni.

+1 (1 vot)
Constant Berzevin
13.04.2021, 14:44:26

sunt multi care au facut o cariera din a sapa monarhia la temelie, acea gloata e politica, nu e o adunatura aleatoare de oameni. Pana si UK are o astfel de lupta politica pe fata cu personalitati sus-puse vorbind pe fata impotriva monarhiei. Brexitul poate fi explicat si prin prisma dorintei de a distrage publicul de la acea miscare tot mai influenta. Conservatorii vor in primul rand sa conserve monarhia, esenta partidului e monarhie la conserva pe care membrii partidului o manaca pe paine. Sunt gata sa arunce si Scotia peste bord daca e nevoie, pentru ca odata Scotia pe dinafara liberalii nu s-ar mai aproapia foarte curand de fraiele puterii. Si apropo, cei mai multi antimonarhici cu ceva renume sunt sustinatori liberali. De aceea partidul liberal a fost facut ferfenita de catre serviciile secrete. Ele l-au derutat pe Blair si au facut din el un personaj sinistru, ele au l-au instalat pe Corbyn la putere si le-au furat liberalilor victria la ultimele 2 alegeri samd.

Antonio
14.04.2021, 13:07:36

Dezgustător! Nu spun ca ar fi trebuit să țină un moment de reculegere dar...come on, Prințul Philip nu a fost un nenorocit de dictator sau criminal pentru a merita hăhăieli imbecile si aplauze de macaci ale unor indivizi excitati de glume scremute de sorginte liberal-marxista!

The Fog
13.04.2021, 14:11:03

Australienii au standarde inalte, pentru ca stramosii lor au fost selectati cu grija de cei mai buni judecatori englezi.

Modifică Setările