Comedy

articolul anterior articolul urmator

Un glumeţ şi-a scos iubita la vânzare pe eBay şi a primit o ofertă de 80.000 de euro. Cum a reacţionat femeia FOTO

3
7 Oct 2018 12:31:50
Autor: Alexandra Constanda
Dale Leeks este pasionat de motociclism şi participă la curse FOTO Drag Racing Online
Dale Leeks este pasionat de motociclism şi participă la curse FOTO Drag Racing Online

O încercare de a se amuza pe seama iubitei sale l-a transformat pe un britanic în vedetă peste noapte. Bărbatul „şi-a scos prietena la vânzare“ pe eBay, însă reacţiile au fost neaşteptate: în doar 24 de ore a primit peste 100 de oferte de cumpărare, inclusiv una de 80.000 de euro. În cele din urmă, anunţul a fost şters.

Dale Leeks (34 de ani) a vrut să-i facă o farsă iubitei sale, Kelly Greaves (37 de ani), aşa că „a scos-o la vânzare“ pe eBay. Graţie descrierii amuzante şi numeroaselor oferte primite, anunţul a devenit în scurt timp viral. 
 
„Prietenă de vânzare. Porneşte bine, dar apoi tot apar văicăreli de care nu mai pot scăpa. Nu are avarii, dar prezintă unele semne de uzură şi se vede că a fost folosită. Dimineaţa este foarte temperamentală, apoi se mai calmează, dar aş minţi dacă aş spune că se linişteşte complet. Aştept oferte sau un schimb cu un model mai tânăr“, a scris bărbatul pe eBay.
 
Anunţul a atras rapid atenţia şi în primele 24 de ore a fost vizualizat de 81.000 de internauţi, primind peste 100 de oferte, inclusiv una de peste 80.000 de euro. De asemenea, Leeks a declarat pentru Daily Mail că a fost asaltat cu mesaje de la „cumpărători“ în care era chestionat cu privire la diverse aspecte legate de prietena lui. 
 
 
După 24 de ore însă, anunţul a fost şters, cei care deţin platforma eBay înştiinţându-l pe Leeks că sunt interzise astfel de anunţuri, fie ele şi în glumă. 
 
Leeks, care este motociclist şi deţine o firmă de grădinărit, a dezvăluit şi că iubita nu s-a supărat când a aflat de glumă, ba chiar s-au amuzat împreună de mesajele primite. De fapt, anunţul bărbatului a fost o replică la farsă pe care i-o făcuse chiar iubita lui. 
 
„În acea seară am ieşit să luăm cina şi efectiv eram bombardat de mesaje din toată Europa, dar şi din America şi Australia. Primele oferte şi mesaje au fost de la prietenii noştri, însă apoi lucrurile au scăpat de sub control. La un moment dat primeam câte un mesaj la fiecare 30 de secunde. Am primit sute de mesaje. M-a bufnit râsul şi m-a întrebat ce s-a întâmplat. La început nu eram sigur dacă să-i spun sau nu“, a povestit bărbatul. 
 
Surprinzător, iubita lui a primit vestea foarte bine şi chiar l-a întrebat pentru ce sumă ar fi dispus să renunţe la ea şi dacă ar fi suferit ulterior. „I-am spus că aş fi fost rănit, dar probabil că aş fi plâns într-un Ferrari sau într-un Lamburghini, ceea ce nu e atât de rău. Şi ea mi-a răspuns pe măsură: «Dacă şi-a permis să mă cumpere cu o astfel de sumă, cu siguranţă noul proprietar are mulţi bani, iar eu o să am o viaţă luxoasă, deci tu pierzi». La început, nu a părut prea impresionată de farsa mea, dar pe măsură ce licitaţiile veneau s-a entuziasmat şi se întreba cam care ar fi suma maximă pe care cineva ar oferi-o pentru ea. Sigur că o iubesc enorm şi n-aş da-o pentru nimic în lume“.
 
Bărbatul a declarat că a primit foarte multe mesaje amuzante, dar care nu pot fi reproduse: „Unii m-au întrebat câţi proprietari a avut înainte, lucruri de genul acesta“. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Casandra II
7.10.2018, 13:15:45

Ar fi interesant de aflat cati cumparatori ar fi interesati s-o aiba pe irinuca daca liviu, in momentul intrarii la nuliversitatea Poarta Alba, s-ar decide s-o scoata la licitatie pe facebook si/sau alte retele de socializare. Bine, liviu ar putea incerca si varianta inchirierii pe perioada "studiului", insa nu cred ca irinuca s-ar mai intoarce la el, daca ar da de ceva proprietar mai tanar, vivace si cu dantura ok.... Par example, voi pana la ce suma ati licita, stiind ca are vreo 7 ani vechime in functiune, numai la liviu???

+1 (1 vot)
Sorin Ionascu
7.10.2018, 15:54:07

Cassie, Nu doar vechimea conteaza, ci si kilometrajul si conditiile in care a fost facut. Una e pe autostrazi europene si alta pe Centura sau pe drumurile proaste din Telemorman. Problema e ca Irrry s-ar putea urzica rau de asa ceva. Doar toti stiu ca sta la el din dragoste. Mare dragoste. De bani, fireste. Ceea ce inseamna ca, totusi, ar putea sa-l lase pentru unul mai bine dotat. Financiar, evident. LOL!!!!!!!!!!

+1 (1 vot)
Casandra II
7.10.2018, 17:42:51

Bravo, tie ca ai inteles ce si cum. Eu am atacat doar tangential problema, fara sa intru in prea multe detalii, cum ar fi frecventa cu care servesc cartofi prajiti, cum este manevrata tigaia, cine o curata si cum.... Nici daca respecta principiul egalitatii pe durata exercitiilor de simulare a proceselor biologice.....vorba lui Casanova de a aduce in casa lighioana cu doua spinari.........

Modifică Setările