Comedy

articolul anterior articolul urmator

Yanny sau Laurel? Ce răspunde Donald Trump la întrebarea generată de „iluzia audio“ care a împărţit internetul în două VIDEO

2
18 May 2018 18:26:08
Autor: Adelina Mărăcine
Casa Albă a postat un filmuleţ amuzant în care Donald Trump răspunde la întrebarea momentului: Yanny sau Laurel? FOTO Getty Images
Casa Albă a postat un filmuleţ amuzant în care Donald Trump răspunde la întrebarea momentului: Yanny sau Laurel? FOTO Getty Images

Casa Albă a postat pe pagina de Facebook un filmuleţ amuzant în care Donald Trump, fiica sa Ivanka şi vicepreşedintele Mike Pence răspund la întrebarea momentului: Ce aud? Yanny sau Laurel?, generată de „iluzia“ audio care a împărţit internetul în două tabere.

Un scurt clip audio în care se aude un cuvânt generat de calculator a devenit cel mai disputat subiect de pe internet de la controversata rochie aurie/albastră din 2015. 
 
„Iluzia“ audio, apărut prima dată pe platforma Reddit, prezintă un singur cuvânt – dar dacă acesta este „Yanny“ sau „Laurel“, ei bine asta a stârnit discuţii în contradictoriu intense.
 
Casa Albă a postat pe reţelele sociale un videoclip de 45 de secunde care începe cu fiica lui donald Trump, Ivanka Trump, care ascultă la smartphone cuvântul care pasionează planeta. „E foarte clar: Laurel“, spune ea.
 
În total, 12 persoane sunt filmate răspunzând la întrebare, unii cu umor, cum e cazul consilierei Kellyanne Conway. 
 
„E Laurel, dar aş putea să eschivez şi să deviez spre Yanny dacă aveţi nevoie de asta“, spune cea care a făcut celebră expresia „fapte alternative“ pentru a apăra afirmaţiile - evident eronate - ale executivului, scrie HotNews.
 
 
Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, a intrat şi ea în joc. Interlocutorul său, care nu apare în imagini, îi spune: „Sarah, se spune că auziţi Laurel, ce răspundeţi?“.
 
„Evident, aveţi informaţii de la CNN pentru că e un Fake News. Aud doar Yanny“, a răspuns ea, referindu-se la televiziunea frecvent calificată drept Fake News de preşedintele american.

Ce aude Donald Trump 
 
Donald Trump, aşezat în spatele celebrului „Resolute desk“ din Biroul Oval, încheie inregistrarea video: „Aud covfefe“.
 
Acesta a folosit acest cuvânt inexistent în 31 mai 2017 într-un tweet devenit celebru şi care a stârnit semne de întrebare şi sarcasme.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Stefan din Nord
18.05.2018, 20:14:52

LAUREL evident .

Index 4.2
19.05.2018, 02:51:29

Trump si Partidul Republican sunt echivalentul pupatorilor de moaste din Romania, doar ca el i-a pupat "moastele" lui Stormy ca un adevarat crestin ce e , pe care ianinte alte cateva zeci de mii i le mai pupase !