Film

articolul anterior articolul urmator

Cele mai bune seriale de pe Netflix potrivite pentru vara aceasta

0
27 May 2022 14:51:35
Autor: Cristina Morozan
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Pentru cei care au nevoie de ceva cu care să-ţi ocupe timpul, avem pregătită o listă cu cele mai bune seriale potrivite pentru a fi urmărite în această vară, pe Netflix.

Seriale de acţiune 

The Sinner (2017) 
 
Patru sezoane fascinante din The Sinner aşteaptă să fie urmărite, fiecare axat pe o crimă comisă de un infractor improbabil, în circumstanţe şi mai ciudate.
    
Sezonul 1 o are în vedere pe Cora (Jessica Biel), care a înjunghiat un bărbat pe o plajă, dar habar nu are de ce. Depinde de detectivul Ambrose (Bill Pullman) să dezvăluie evenimentele şocant de tulburătoare ce stau ascunse în psihicul ei, care au dus la declanşarea acestui incident macabru. 
 
American Vandal (2017-2018) 
 
American Vandal este o parodie a documentarelor despre crime adevărate, cum ar fi documentarul Making a Murderer. Serialul urmăreşte consecinţele unei farse dintr-un liceu american, care nu a mers aşa cum se aşteptau elevii.
 
După ce 27 de maşini ale facultăţii sunt lăsate vandalizate, rămâne la latitudinea unui cuplu de studenţi să rezolve crima, înainte ca persoana greşită să fie exmatriculată. Da, asta este o satiră, dar ţese un mister surprinzător de captivant, care creează o imagine de ansamblu exactă a vieţii contemporane din liceele americane.
 
Citeşte articolul integral pe Click.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările