Film

articolul anterior articolul urmator

„Fifty Shades of Grey“: când vor fi lansate următoarele două continuări ale dramei erotice

1
27 Apr 2015 12:51:19
Autor: Victor Arvunescu
În primul film al seriei, actorii Dakota Johnson şi Jamie Dornan
joacă rolurile unei tinere studente şi  a unui om de afaceri care
experimentează practici sado-masochiste FOTO cinemagia.ro
În primul film al seriei, actorii Dakota Johnson şi Jamie Dornan joacă rolurile unei tinere studente şi a unui om de afaceri care experimentează practici sado-masochiste FOTO cinemagia.ro

Drama erotică „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey“ va beneficia de două continuări care vor fi lansate de Universal în apropiere de sărbătoarea Valentine’s Day, din 2017 şi 2018. Pe de altă parte, Sam Taylor-Johnson, regizoarea primului film al seriei, şi actorul Jamie Dornan au anunţat că nu revin în aceste producţii.

Christian Grey şi Anastasia Steele vor reveni pe marele ecran şi în următoarele două continuări ale peliculei „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey“, care vor fi lansate în apropiere de sărbătoarea Valentine’s Day, din 2017 şi 2018. Astfel, studiourile Universal au anunţat că „Fifty Shades Darker“ şi „Fifty Shades Freed“ vor fi lansate pe 10 februarie 2017, respectiv 9 februarie 2018. De asemenea, Universal a stabilit ca scenariul pentru „Fifty Shades Darker“ să fie scris de Niall Leonard, soţul autoarei E.L. James, autoarea romanelor care stau la baza producţiei, arată site-ul syracuse.com.

Pe de altă parte, Sam Taylor-Johnson, regizoarea primului film al seriei, a anunţat că nu va mai regiza următoarele două continuări ale trilogiei erotice. Cineasta britanică spune că a fost „extrem de recunoscătoare“ pentru faptul că a fost aleasă să adapteze pentru marele ecran primul roman din trilogia scrisă de E.L. James în 2011. „Îi doresc mult succes cineastului care va accepta această minunată provocare de a regiza al doilea şi al treilea film din această franciză“, a spus ea.

Relaţia dintre Sam Taylor-Johnson şi scriitoarea E.L. James a fost una destul de tensionată în timpul filmărilor pentru primul lungmetraj din serie, generând în presa internaţională o serie de speculaţii potrivit cărora regizoarea nu va accepta să realizeze şi celelalte două pelicule din această trilogie.

Lungmetrajul „Fifty Shades of Grey“, lansat pe marile ecrane pe 13 februarie 2015, spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă şi include scene de sex şi practici sado-masochiste. În rolurile principale au fost distribuiţi actorii Dakota Johnson şi Jamie Dornan. Pelicula a adunat la nivel internaţional 569 de milioane de dolari.

Actorul irlandez Jamie Dornan, protagonistul filmului, a anunţat şi el recent că nu-şi va relua rolul în cele două continuări ale dramei erotice „Fifty Shades of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey“, în ciuda succesului uriaş pe care l-a avut primul film. Motivul? Soţia acestuia, actriţa şi cântăreaţa americană Amelia Warner, nu se simte confortabil în ceea ce priveşte scenele de sex dintre Dornan şi partenera sa din film, actriţa Dakota Johnson, în vârstă de 23 de ani.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

staciu dan
27.04.2015, 13:35:02

Nu ar fi mai bine sa fie lansate ... niciodata? :)

Modifică Setările