Film

articolul anterior articolul urmator

Joaquin Phoenix a dezvăluit care a fost singurul lucru pe care a refuzat să-l facă pentru rolul lui Iisus Hristos VIDEO

8
15 Apr 2019 10:36:23
Autor: Andreea Neblea
Joaquin Phoenix, în rolul lui Iisus Hristos FOTO Cinemagia
Joaquin Phoenix, în rolul lui Iisus Hristos FOTO Cinemagia

8 Comentarii

Radu Mircea
15.04.2019, 10:57:09

# Acu' ce sa zic , filmul nu l-am vazut , dar din poze parca-i prea blondutz pentru un evreu de acum 2.000 de ani . Sa fi cunoscut Marioara vreun neamtz inainte de losif si Sfintul Duh ??? PS Mai acum citiva ani , intr-un autobuz nu mai prind loc decit pe ultimul rind de scaune , vreo cinci bucati . Trei erau ocupate de niste femei cu fuste lungi dintr-o etnie nesemnificativa . Aveau pe locurile din fata lor trei , patru puradei de 5 - 8 ani , O fetita era de un blond nordic albicios incit nu puteam intelege ce cauta intre tigani .... Na doamne ca m-am scapat .... Veneam de la niste cumparaturi si le-am dat niste bomboane cu intrebarea de ce sora lor era blonda ??? Raspunsul a venit de la una din balabuste : Ma-sa a muncit in germania si si s-a iubit cu un neamtz . Ca sa vezi cum stricam rasa ariana .... Fetita era isteata si frumoasa .

-2 (4 voturi)
Mitica Bugulejdeanu
15.04.2019, 11:55:45

O tampenie de film cu europeni care se chinuie ridicol sa fie jidani adica unii inalti, blonzi, albi cu par european vor sa para ca sunt scunzi, tuciurii si cu par dur african si carliontat!!! Plus ca personajul imaginar Gezulica, despre care nu este sigur ca a existat, nu a fost rastignit pe o cruce ci pe un T-eu!!!

-1 (3 voturi)
Stefan din Nord
15.04.2019, 12:55:45

Gesu era evreu ,semit ,ce te face sa crezi ca ar fi aratat ca un tuciuriu african cu parul carliontat ?

+1 (1 vot)
Serbanescu Serbanila
15.04.2019, 15:26:04

Iata cum il descrie Pilat in scrisoare sa catre Tiberius, document oficial ....: "Trecând într-o zi pe lângă locul ce se chema Siloan, am văzut o mare adunare de popor, iar în mijlocul ei pe un tânăr care stătea rezemat de un copac şi, în seninătate şi calm, predica mulţimii. Mi s-a spus că este Iisus. Era tocmai ce mă aşteptam să văd, atât e mare era deosebirea între El şi ascultătorii lui. Părul şi barba sa aurie, îi dădeau o înfăţişare cerească" Deci exista surse ISTORICE. Dar e foarte simplu sa critici inainte sa vezi filmul ...

+1 (1 vot)
Serbanescu Serbanila
15.04.2019, 15:14:08

Pentru mine, Joaquin Phoenix a dobandit statutul de zeu cu mult inainte sa-l joace pe Isus! S-a intamplat atunci cand a jucat magistral rolul unei alte divinitati, in "Walk the line"!

0 (2 voturi)