Film

articolul anterior articolul urmator

Marcel Iureş este vampirul Vlad în animaţia „Hotel Transylvania 2“ VIDEO

0
28 Sep 2015 19:00:07
Autor: Victor Arvunescu
Marcel
Iureş îl dublează pe vampirul Vlad FOTO Arhivă
Marcel Iureş îl dublează pe vampirul Vlad FOTO Arhivă

Actorul Marcel Iureş îşi împrumută vocea pentru rolul bătrânului vampir Vlad, tatăl lui Drac, din filmul de animaţie „Hotel Transylvania 2“, de Genndy Tartakovsky, care are premiera în cinematografele româneşti miercuri, fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

În versiunea dublată a filmului „Hotel Transylvania 2“, Claudiu Bleonţ îl întruchipează pe Dracula, Matei Tiron, pe Dennis, Tamara Roman, pe Mavis, Cristi Neacşu - Jonathan, Marius Chivu - Frankenstein, Gabriel Costin - Mumia, Lucian Ifrim - Griffin şi Gabriel Spahiu - Wayne, arată Mediafax.

În varianta originală a filmului, vocile personajelor sunt asigurate de Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi, David Spade, Keegan-Michael Key şi Fran Drescher.

Acţiunea animaţiei „Hotel Transylvania 2“ are loc la o distanţă de şapte ani faţă de evenimentele din primul film, timp în care regulile rigide ale lui Dracula au devenit mult mai permisive. Deşi iniţial Drac nu permitea decât monştrilor accesul în hotel, acum porţile sunt larg deschise şi pentru vizitatorii obişnuiţi.

Faptul ca Dennis, la cei 5 ani ai săi, nu dovedeşte a avea calitaţi de vampir, constituie principala temere a lui Drac, iar acest lucru va da tonul noilor aventuri în centrul cărora se va afla îndrăgita gaşca de monştri. Decizia de a-l supune pe Dennis la o pregătire de tipul „cantonament pentru monştri“ îi va crea lui Drac o grămadă de neplăceri, cea mai mare fiind pricinuită chiar de tatăl său, Vlad, care nu va reacţiona prea bine la aflarea veştii că strănepotul lui nu este vampir de rasă pură şi, în plus, că oamenii obişnuiţi au obţinut acces în Hotel Transylvania.

Marcel Iureş a jucat în filme şi seriale TV, producţii româneşti şi străine, ca „The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea“ (regia Peter Greenaway), „Layer Cake“ (regia Matthew Vaughn), „Goal!“, „Isolation“, „Piraţii din Caraibe: La capătul lumii“, „Riposta/ Strike Back“. De asemenea, actorul a deţinut roluri în „Logodnicii din America“ şi în filmul pe care Francis Ford Coppola l-a realizat în România, inspirat de romanul lui Mircea Eliade, „Youth Without Youth/ Tinereţe fără tinereţe“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările