Film

articolul anterior articolul urmator

O continuare a filmului „Fantastic Beasts and Where to Find Them“ va fi lansată în noiembrie 2018 VIDEO

0
4 Aug 2016 11:33:57
Autor: Victor Arvunescu
Acţiunea
filmului este plasată la New York, cu 70 de ani înainte de evenimentele
relatate în seria „Harry Potter“, şi prezintă aventurile lui Newt Scamander (Eddie
Redmayne) FOTO cinemagia.ro.
Acţiunea filmului este plasată la New York, cu 70 de ani înainte de evenimentele relatate în seria „Harry Potter“, şi prezintă aventurile lui Newt Scamander (Eddie Redmayne) FOTO cinemagia.ro.

Al doilea film din seria „Fantastic Beasts and Where to Find Them“, un spin-off al francizei „Harry Potter“, va fi lansat în noiembrie 2018, au anunţat, miercuri, reprezentanţii studioului Warner Bros, care au promis că noua serie cinematografică va include numeroase surprize, informează Reuters, citat de News.ro.

Romanciera britanică J.K. Rowling a scris scenariul pentru cel de-al doilea film din serie, la fel cum a făcut şi pentru primul film al noii francize, „Fantastic Beasts and Where to Find Them“, ce va fi lansat pe marile ecrane pe 18 noiembrie 2016. 

David Yates, care a regizat ultimele patru filme din franciza „Harry Potter“, va regiza şi primele două pelicule din noua serie „Fantastic Beasts“, precizează Warner Bros.

Recent, scriitoarea J.K. Rowling, autoarea romanelor din seria „Harry Potter“, a anunţat că lucrează la o nouă trilogie, ce va fi adaptată pentru marele ecran şi care va include volumul deja publicat „Fantastic Beasts and Where To Find Them“, un spin-off al acestei francize literare.

Acţiunea din „Fantastic Beasts And Where To Find Them“ este plasată la New York, cu 70 de ani înainte de evenimentele relatate în seria „Harry Potter“, şi prezintă aventurile lui Newt Scamander, autorul unei cărţi despre creaturi mitologice, care, după şapte decenii, devine unul dintre manualele de studiu de la şcoala de magie Hogwarts, frecventată de tânărul vrăjitor Harry Potter. Volumul „Fantastic Beasts And Where To Find Them“, publicat de J.K. Rowling în 2001, sub pseudonim, a fost deja adaptat într-un film în care personajul Newt Scamander este interpretat de actorul britanic Eddie Redmayne.

Studiourile Warner Bros au anunţat recent că filmul în cauză va fi primul dintr-o trilogie, ale cărei pelicule vor fi lansate pe marile ecrane în 2016, 2018 şi 2020.

Filmul „Fantastic Beasts And Where To Find Them“, ce marchează debutul scriitoarei J.K. Rowling în calitate de scenarist, va fi lansat pe marile ecrane pe 18 noiembrie 2016.

„Pottermania“ a revenit în forţă în ultimele săptămâni, prin recenzii elogioase pentru spectacolul de teatru „Harry Potter and the Cursed Child“, pus în scenă la Londra, şi publicarea scenariului piesei sub forma unui volum hardcover. Librăriile din Statele Unite şi Marea Britanie spun că acest volum a devenit deja în doar câteva zile după lansare cel mai bine vândut titlu din ultimul deceniu.

Parcuri tematice „Harry Potter“ funcţionează deja în Statele Unite, în Florida şi California, dar şi în Japonia, la Osaka.

J.K. Rowling este una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume, care a devenit celebră cu romanele din seria „Harry Potter“. Această franciză literară include şapte volume, care au fost traduse în 79 de limbi şi s-au vândut în peste 400 de milioane de copii. Cărţile din această serie au stat la baza realizării a opt lungmetraje, care au generat încasări de peste 7 miliarde de dolari pe plan mondial. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările