Film

articolul anterior articolul urmator

Prima declaraţie a regizorului Joel Souza, rănit de Alec Baldwin pe platoul de filmare

4
24 Oct 2021 08:56:53
Autor: Afrodita Cicovschi
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Regizorului Joel Souza, rănit de Alec Baldwin pe platoul de filmare, a avut deja o primă reacţie, exprimându-şi profundul regret pentru moartea Halynei Hutchins în acelaşi incident.

Regizorul Joel Souza spune că este „devastat de pierderea prietenei şi colegei sale” Halyna Hutchins, în prima sa declaraţie după incidentul de pe platoul de fimare al filmului Rust, în care a fost rănit cu un pistol de recuzită mânuit de actorul Alec Baldwin. Hutchins, directoare de imagine a filmului, a fost împuşcată mortal în accest incident, relatează BBC.
 
În timpul repetiţiilor, Baldwin a primit un pistol care ar fi trebuit să fie sigur, dar care avea muniţie reală. Când arma s-a descărcat, atât Hutchins, cât şi Souza au fost răniţi. Directoarea de imagine a murit, iar Souza a fost dus la spital, dar între timp a fost externat.
 
Souza le-a mulţumit celor care i-au trimis mesaje de susţinere.
 
„Sunt devastat de pierderea prietenei şi colegei mele, Halyna. A fost o persoană bună, vibrantă, incredibil de talentată, a luptat pentru fiecare pas şi m-a făcut mereu să fiu mai bun”, a spus Souza în declaraţia sa.
 
„Gândurile mele sunt alături de familia ei în acest moment foarte dificil. Sunt recunoscător pentru revărsarea de afecţiune pe care am primit-o de la comunitatea noastră cinematografică, oamenii din Santa Fe şi sutele de străini care m-au contactat ... Cu siguranţă mă vor ajuta să mă vindec”, a scris el.
 
Documentele prezentate de anchetatori instanţei arată că asistentul de regie Dave Halls, care i-a dat pistolul lui Alec Baldwin, nu ştia că arma conţinea muniţie reală.
 
Vineri, Baldwin – care era vedeta şi producătorul filmului - a spus că „cooperează pe deplin” cu poliţia.
 
„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de şoc şi tristeţea privind tragicul accident care a luat viaţa Halynei Hutchins, o soţie, mamă şi colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliţiei privind modul în care această tragedie a avut loc şi ţin legătura cu soţul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el şi familia lui. Inima îmi este frântă pentru soţul ei, fiul lor şi pentru cei care au cunoscut-o şi iubit-o pe Halyna”, a scris Alec Baldwin pe Twitter.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Ionel Marcu
24.10.2021, 10:33:42

Asta s-a întâmplat din cauză că Baldwin nu e un cowboy adevărat, doar se preface. Dacă era unul autentic își verifica singur pistolul.

+10 (14 voturi)
jean valjean din salajean
24.10.2021, 11:01:33

Cat ghinion frate si pentru femeie dar si pentru Baldwin. Putea doar s-o raneasca ceva dar a nimerit-o ca-n James Bond. Cand e sa ai ghinion gasesti cioburi si-n pi...aaa...peste tot.

-8 (8 voturi)
ntmarcel4
24.10.2021, 12:52:22

era stropit de singe , a tras de la citiva metri, intrebarea este de ce trage spre 2 persoane care nu erau in scenariu, o gluma cretina? se razbuna trump....

-6 (12 voturi)
Richard Carroll
24.10.2021, 15:22:24

Ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum, iata un raport live al postarilor antivacciniste pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Iata de ce suntem colonia de leprosi a Europei.

-1 (1 vot)
Modifică Setările