Film

articolul anterior articolul urmator

Recenzie „Avengers: Age of Ultron“: Când supereroii nu sunt doar marionete

0
27 Apr 2015 17:56:00
Autor: Redacţia Adevărul
Avengers: Age of Ultron.
Avengers: Age of Ultron.

În ceea ce priveşte benzile desenate, bătălia pentru popularitate se dă între doi giganţi: Marvel şi DC. Iată cum e Avengers al Marvel.

„Avengers: Age of Ultron/ Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron“ rulează în cinematografele din România începând de vineri. Noi l-am văzut la Grand Digiplex Băneasa şi am avut parte de o experienţă completă.

Sunt mare amator de benzi desenate şi tot ce înseamnă supereroi. Primul „Avengers“ mi-a plăcut, dar am simţit că nu este nimic mai mult decât un film de popcorn şi că personajele, spre deosebire de versiunile lor originale, au fost unilaterale şi lipsite de profunzime. Aşa că înainte să văd „Avengers: Age of Ultron“ nu aveam cine ştie ce aşteptări.

Acţiunea se învârte în jurul lui Ultron, o inteligenţă artificială incredibil de puternică. Problema cu Ultron, care, de fapt, este şi problema oricărei alte inteligenţe artificiale, este că nu avut un „ghid iniţial“ bine delimitat. Aşa că ajunge să vrea să distrugă Pământul şi, odată cu el, echipa Avengers. Mai exact, Ultron ia naştere ca urmare a ambiţiei şi a fricii lui Tony Stark.

Vezi la Playtech de ce noul Avengers este un film de văzut neapărat!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările