Film

articolul anterior articolul urmator

Unele cinematografe din Marea Britanie interzic accesul în costume la vizionarea filmului „Minions: The Rise of Gru“

1
5 Jul 2022 14:43:35
Autor: Ana-Maria Gherghiță
Gentleminions FOTO Twitter
Gentleminions FOTO Twitter

Unele cinematografe din Marea Britanie au decis interzicerea accesului tinerilor care poartă costume în timpul proiecţiilor filmului „Minions: The Rise of Gru", după ce unii tineri au fost criticaţi pentru comportamentul gălăgios, imaginile cu ei ajungând virale pe TikTok, relatează The Guardian.

Grupurile de adolescenţi vizate sunt cele care se autointitulează The Gentleminions şi care se filmează mergând la vizionarea filmului „Minions: The Rise of Gru", notează The Guardian
 
Videoclipurile cu #gentleminions prezintă grupuri de tineri costumaţi, care vin la film şi imită comportamentul personajului principal, Felonius Gru. În videoclipurile publicate pe TikTok, apar tineri care celebrează faptul că „aşteptarea de cinci ani s-a încheiat”. 
 
Unii dintre ei şi-au luat banane pentru a le mânca în timpul proiecţiilor, făcând referire la mâncarea preferată a Minionilor. 
 
Unele dintre clipurile video care au devenit populare îi arată pe cei care aplaudă zgomotos în timpul filmului şi îi deranjează pe ceilalţi participanţi, ceea ce i-a făcut pe reprezentanţii unor cinematografe din Marea Britanie să dispună restricţii privind codurile vestimentare. 
 
Într-o declaraţie publicată pe Twitter, The Regal a comunicat: „În prezent nu acceptăm copiii neînsoţiţi care poartă costume pentru „Minions: The Rise Of Gru. Acest lucru este cauzat de problemele pe care le-am întâlnit în ultimele două zile din cauza comportamentului zgomotos”. 
 
Un purtător de cuvânt al cinematografelor Odeon a afirmat: „Din cauza unui număr mic de incidente în cinematografele noastre în weekend, am fost nevoiţi să restricţionăm accesul în anumite circumstanţe”. 
 
Studioul de film Universal Pictures, cel care a produs filmul, sprijină trendul #gentleminions, notând pe Twitter: „Pentru toţi cei care se prezintă la Minions îmbrăcaţi în costume: vă vedem şi vă iubim”. 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Pano
5.07.2022, 14:47:14

interesant subiect de cultural studies

+1 (1 vot)
Modifică Setările