Film

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Cartoon Network lansează de astăzi episoade noi ale serialului „Fetiţele Powerpuff”!

0
15 Apr 2019 15:44:39
Autor: Iulian Anghel
Fetiâele PowerPuff
Fetiâele PowerPuff

Cartoon Network anunţă noi aventuri ale Fetiţelor PowerPuff începând de astăzi, 15 aprilie, de la ora 20.20. Şi în această nouă serie Blossom, Bubbles şi Buttercup, ajutate de creatorul lor, profesorul Utonium, salvează lumea de fiecare dată, în timp ce îşi continuă viaţa de fetiţe de vârstă preşcolară.

Serialul a avut audienţe uriaşe încă de la premieră, din noiembrie 1998, şi îşi menţine până astăzi popularitatea peste tot în lume. Întreaga serie Powerpuff Girls este plină de referinţe la cultura pop din anii '80 şi '90. 

Desenul animat are chiar un episod care conţine peste 60 de referinţe la “The Beatles” unde mai multe personaje formează un grup numit Beat-Alls. Iar artista Margaret Kane cunoscută în lume pentru faptul că aproape toate personajele pictate de ea au ochii deosebiţi de mari a recunoscut că sursele sale de inspiraţie au fost Fetiţele PowerPuff. De altfel, într-unul dintre episoade, apare un personaj numit Mrs. Keane, numit chiar după pictoriţă.

 Una dintre cele mai longevive animaţii Cartoon Network, seria originală „Fetiţele Powerpuff” a fost creată de Craig McCracken şi a avut lansarea în 1998. Animaţia a câştigat două premii Emmy®, iar cele 78 de episoade au câştigat numeroase distincţii şi nominalizări. Mai mult decât atât, serialul a dat naştere unui film de lung metraj realizat de Warner Bros. Pictures, în 2002.

Serialul „Fetiţele Powerpuff” este produs în Studiourile Cartoon Network şi îl are pe Nick Jennings (“Să-nceapă Aventura”, “SpongeBob Pantaloni Pătraţi”) producător executiv, iar co-producătorul executiv este Bob Boyle (“Wow! Wow! Wubbzy!“).

Fetiţele PowerPuff pot fi urmărite în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20.20, la Cartoon Network.
    

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii