Film

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Harvey Keitel joacă rolul unui poliţist corupt în filmul "Bad Lieutenant"

0
10 Aug 2010 06:43:00
Autor: adevarul

Filmul Bad Lieutenant a fost produs în anul 1992 şi este regizat de Abel Ferrara. Drama îl are în prima plan pe actorul Harvey Keitel, considerat în ca fiind "locotenentul rece".

Scenariul a fost scris de Zoë Tamerlis Lund, actriţă care a jucat şi un mic rol în acest film. Lund a fost adusă pe platourile de filmare de bel Ferrara, regizorul oferindu-i roluri în producţia sa anterioară, Ms. 45.

Mai citiţi şi:

VIDEO „Recompensă cu bucluc“ pentru Jennifer Aniston

Pentru a vedea filmul accesaţi acest link...

Keitel joacă rolul unui poliţist corupt în filmul Bad Lieutenant. Locotenentul cel rău trăieşte într-un univers al lui, unul plin de personaje obscure, droguri, violuri şi crime. Este căsătorit, are trei copii, însă viaţa sa familială există undeva, departe. Într-o dimineaţă, ducându-şi băieţii la şcoală, abia aşteaptă ca aceştia să coboare, iar el să meargă să-şi ia doza de cocaină.

Harvey Keitel este „the bad guy” aici, însă este perfect conştient de asta. Când o călugăriţă este violată, el merge la spital să o vadă. Mai apoi, află, cu surprindere, că aceasta i-a iertat pe tipii respectivi. Rămâne, pur şi simplu, uluit, permiţându-şi să spere că mai există o şansă şi pentru ispăşirea sa. Pentru că, până la urmă, „he is a fucking catholic”, după cum el însuşi se declară.

Finalul abrupt este unul normal. Bad Lieutenant nu conţine o poveste clasică. Nu există un caz pe care poliţistul trebuie să-l rezolve. Nu există vreo crimă ai căror autori să fie descoperiţi. Există doar persoana sa, care trebuie să găsească o cale de a supravieţui într-o lume din care nu mai are nicio ieşire.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările