Film

articolul anterior articolul urmator

VIDEO „Transformers: Exterminarea“, cel mai de succes film al anului

0
14 Jul 2014 11:28:35
Autor: Alexandra Constanda
„Transformers: Exterminarea“ este primul film din serie care introduce o nouă specie de roboţi, Dinoboţii FOTO cinemagia.ro
„Transformers: Exterminarea“ este primul film din serie care introduce o nouă specie de roboţi, Dinoboţii FOTO cinemagia.ro

Chiar dacă nu a avut parte de o primire călduroasă din partea criticilor, filmul SF „Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea“ a devenit cel mai de succes film al anului, cu încasări de peste 750 de milioane de dolari la nivel mondial, scrie „Huffington Post“.

Filmul lui Michael Bay a mai stabilit un record, fiind pelicula cu cele mai mari încasări din China, cu 222,74 de milioane de dolari, depăşind recordul deţinut de „Avatar“ (221,9 milioane de dolari).

Chiar dacă nu a avut parte de recenzii pozitive din partea criticilor de specialitate, „Entertainment Weekly“ numindu-l un film „plin de prostii şi zgomot“, a reuşit să domine box office-ul, cu încasări de 209 milioane de dolari pe plan intern, după un debut de 73 de milioane de dolari.

În China, succesul filmului a fost dat mai ales de includerea în distribuţiie a doi actori foarte populari, Han Geng şi Li Bingbing, dar şi datorită elementelor specifice culturii chineze şi a plasării de produse.

„Transformers: Age of Extinction“ este un film de acţiune american, al patrulea din seria „Transformers“. O continuare a peliculei „Dark of the Moon“, noua producţie îl are în rolul principal pe Mark Wahlberg (Cade Yeager), acţiunea desfăşurându-se la patru ani după ce oraşul Chicago a fost invadat. 

La fel ca filmele precedente, „Age of Extinction“ este regizat de Michael Bay, iar producătorul executiv este Steven Spielberg. Acesta este primul film al seriei care introduce o nouă serie de personaje umane şi o nouă specie de roboţi, Dinoboţii (n.r. - roboţi care se pot transforma în dinozauri). Printre roboţi îi vom regăsi pe Optimus Prime, Bumblebee, Ratchet, Leadfoot şi Brains, iar personajele umane sunt interpretate de Nicola Peltz, Jack Reynor, Sophia Myles şi Stanley Tucci.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările