Film

articolul anterior articolul urmator

Willmark, Diana Cavallioti şi Valentin Teodosiu „s-au întors pe dos“, într-o nouă animaţie originală Pixar

0
22 May 2015 19:42:30
Autor: Bianca Dumitru
Filmul „Inside Out/ Întors pe Dos“ va avea premiera în cinematografele din România pe 19 iunie FOTO Pixar Animation Studios
Filmul „Inside Out/ Întors pe Dos“ va avea premiera în cinematografele din România pe 19 iunie FOTO Pixar Animation Studios

Willmark, fostul membru al juriului „Dansez pentru tine“, Valentin Teodosiu, cunoscut drept „Vocea de la Pro TV“ şi prezentatoarea „Galei Umorului“ de la TVR1, Diana Cavallioti, şi-au împrumutat vocile în cea mai nouă animaţie Disney-Pixar, „Inside Out/ Întors pe dos“.

Noua animaţie de la Pixar „Inside Out/ Întors pe Dos“ va fi proiectată în cinematografele din România, atât în format 2D, varianta dublată şi subtitrată, cât şi în format 3D în variantă cu dublaj în limba română, începând cu data de 19 iunie.

Noua animaţie originală de la Pixar – o călătorie inedită în mintea umană – este povestea lui Riley, o fetiţă care este obligată să părăsească locurile natale atunci când tatălui ei i se oferă o slujbă în San Francisco. Ca noi toţi, Riley este ghidată în viaţă de emoţiile sale: Bucuria (Sabrina Iaşchevici), Frica (Mircea Gheorghiu), Furia (Valentin Teodosiu), Dezgustul (Diana Cavallioti) şi Tristeţea (Rodica Ionescu). Emoţiile trăiesc în mintea lui Riley, în Cartierul General. Pe măsură ce Riley şi emoţiile sale se străduiesc să se adapteze vieţii din San Francisco, activitatea din Cartierul General este dată peste cap de viaţa tumultoasă a oraşului.

Valentin Teodosiu, cunoscut şi ca „Vocea canalului Pro TV“ a fost chemat la casting în luna februarie. Personajul pe care îl interpretează este sarea şi piperul poveştii. Furie se simte înflăcărat de dorinţa de a se asigura că lucrurile sunt corecte. El are un spirit pătimaş şi tinde să erupă atunci când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui.

Personajul Furie FOTO Disney/Pixar

Diana Cavallioti, actualmente prezentatoare a emisiunii „Gala umorului“ de la TVR 1, a fost alegerea cea mai potrivită a producătorilor pentru un personaj complex şi extrem de dificil de interpretat. Dezgust este foarte încăpăţânată, extrem de sinceră şi o împiedică pe Riley să se otrăvească – atât fizic, cât şi social. Cu toate că refuză să înţeleagă sentimente ca fericirea sau iubirea, ţine enorm la celelalte emoţii şi se îngrijorează atunci când universul lui Riley este dat peste cap de schimbările bruşte din viaţa sa.

Personajul Dezgust FOTO Disney/Pixar

Wilmark, dansatorul profesionist cu sânge latin născut în Columbia, care a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, a experimentat filmul la intensitate maximă, cu acea corazón rumana  pe care a trebuit să o exploateze la maxim atunci când a dublat personajul de animaţie Pilot. Pilotul brazilian se presupune că este unul dintre iubiţii din adolescenţa mamei lui Riley, pe care l-a cunoscut înainte de a se căsători cu tatăl fetei. Amintirile cu el ocupă un loc special în mintea şi inima ei, tocmai de aceea când aceasta se enervează, furia declanşează această amintire cu pilotul ca o modalitate de relaxare, pilotul apărând frecvent şi şoptindu-i: „Haide, zboară cu mine Gatinha“.

Personajul interpretat de Willmark FOTO Disney/Pixar

„Pot să spun următorul lucru: să lucrez la un film adresat în mod deosebit copiilor impune o responsabilitate maximă, şi îmi place să mă gândesc că o părticică din mine va ajunge la milioane de copii. Am mai dublat în trecut şi îmi place, e un joc actoricesc până la urmă, personajul meu Pilotul latinoamerican era un cuceritor, doar pot să spun că mi-am reamintit de burlăcie când l-am interpretat“, spune Wilmark despre experienţa hazlie de a dubla un latino lover în noul film.

Valentin Teodosiu a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică în 1978, la clasa profesorilor Petre Vasilescu şi Cornel Vendel. A publicat cartea autobiografică “Un clovn pentru eternitate.” A debutat pe scena Teatrului Nottara în 1977, cu rolul principal din spectacolul Peer Gynt de Henric Ibsen, şi a jucat până în anul 2000 în zeci de spectacole. A interpretat rolul lui Gheorghe în filmul „Ion: Blestemul Pământului, Blestemul Iubirii“  (1980), în regia lui Mircea Mureşan, iar apoi a jucat în  ’„Triunghiul Morţii“’ (1999), „Nunta Mută“ (2000), „Ho Ho Ho“ (2008), şi „Assassination Games“ (2011). De asemenea din anul 1995 până în prezent, este vocea postului de televiziune Pro TV, alături de Bebe Cotimanis interpretând reclamele şi promo-urile canalului.

Valentin Teodosiu FOTO Arhiva Adevărul

Diana Cavallioti este o cunoscută actriţă română. A studiat la liceul Dinu Lipatti şi apoi la secţia actorie din cadrul UNATC între 2004-2008. Este cunoscută publicului pentru rolul din “Amintiri din epoca de Aur – 2” (2009), pentru rolul Irinei Drăgan din serialul „Cu un pas înainte“ (2007), şi pentru rolul Mariei din serialul „Altă săptămână nebună“ (2014) , ambele difuzate de Pro TV.  Din martie 2015, Diana prezintă alături de Dragoş Huluba emisiunea „Gala umorului“ , difuzată pe TVR 1, emisiune menită să pună în valoare arhiva extraordinară a Televiziunii Române.

Diana Cavallioti FOTO Sony Pictures Animation România

Wilmark Hernandez este un cunoscut dansator, entertainer şi vedetă de televiziune. A cochetat cu actoria, jucând în filme precum „Revederea“ sau „Vara asta“. Acesta s-a născut în capital Columbiei, Santafe de Bogota, ulterior absolvind Colegio de los Andes la Şcoala de Dans şi Muzică Latinoamericană din Bogota. Din 1995 este instructor de salsa în România, participant la congrese de salsa din Elveţia, Germania, Italia. În anul 1997 debutează la Radio 21 în cadrul emisiunii  „Tropical Party“, apoi devine prezentator al emisiunii „Paradis Latino“ difuzată pe  ProTV, participă la emisiunea „Latino Party“ de la PRO FM,  afirmându-se ulterior ca prezentator şi coregraf în cadrul emisiunii „Vara ispitelor“ difuzată tot de Pro TV. Totodată Wilmark a fost membru al juriului concursului „Dansez pentru tine“, difuzat de Pro TV, din 2006 până în 2012, punctând originalitatea fiecărei perechi.

Willmark FOTO Sony Pictures Animation România

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările