Muzică

articolul anterior articolul urmator

1250 de locuri de parcare pentru concertul Depeche Mode

0
12 May 2013 13:21:02
Autor: Corina Cosmescu
Pe 15 mai, artiştii de la Depeche Mode se vor întâlni cu fanii români. FOTO AFP
Pe 15 mai, artiştii de la Depeche Mode se vor întâlni cu fanii români. FOTO AFP

Fanii Depeche Mode vor avea la dispoziţie o parcare cu plată în incinta Arenei Naţionale, cu toate că organizatorii concertului recomandă deplasarea cu mijloacele de transport în comun, din pricina aglomeraţiei.

Accesul în parcarea supraetajată se va putea face din bulevardul Basarabia, doar după ora 17.00, contra unei taxe fixe de 15 lei şi pe baza biletului la concert. Parcarea dispune de un numar limitat de locuri, 1250 în total, prin urmare este indicat ca cei interesanti sa vina cat mai devreme daca doresc sa beneficieze de unul dintre ele.

La plecare, pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii vor fi îndrumaţi către un alt traseu, pe ruta strada Şerbănică Vasile - strada Cernăuţi, cu ieşire în Bulevardul Chişinău.

Accesul publicului se va face de la ora 17.00, iar programul va incepe în jurul orei 19.45 cu recitalul trupei britanice F.O.X., urmat de Depeche Mode. 

Ultimele bilete se mai gasesc în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi la Sala Palatului. Luni şi marţi, bilete vor fi disponibile şi la casa de bilete a Arenei Nationale, din bulevardul Basarabia 37-39, între orele 10.00-18.00, urmând ca miercuri, aceasta să fie deschisă în intervalul 10.00-15.00. În ziua evenimentului vor funcţiona şi casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin şi din strada Maior Coravu, între orele 10.00 şi 21.00.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările