Muzică

articolul anterior articolul urmator

Bateristul de la The Offspring susţine că a fost dat afară din trupă pentru că nu se vaccinează anti-Covid. Afecţiunea de care suferă

1
4 Aug 2021 18:06:35
Autor: News.ro

Pete Parada, baterist la The Offspring, şi-a anunţat fanii, printr-un lung mesaj pe Instagram, că a ales să nu se vaccineze contra Covid-19 la sfatul medicului şi din această cauză a fost dat afară din formaţie, scrie BFM TV.

Artistul, care s-a alăturat formaţiei rock în 2007, nu a precizat dacă plecarea sa din formaţie este temporară sau definitivă. Dar, în plină criză sanitară, decizia sa contravine a „ceea ce este pe cale să devină normă în industria” muzicii şi a spectacolului. 
 
„S-a decis recent că nu este suficient de sigur pentur ceilalţi să rămân în preajmă, în studio şi în turneu”, a mărturisit el. „Nu mă veţi vedea la viitoarele concerte”. 
 
Medicul l-a sfătuit să nu se vaccineze din cauza ”antecedentelor medicale personale” şi ”a posibilelor efecte secundare ale acestor înţepături” asupra sistemului imunitar.
 
„Am avut virusul acum mai mult de un an, a fost benefic pentru mine. Sunt, deci, destul de încrezător că-l voi putea suporta din nou, dar nu cred că voi supravieţui unor alte reacţii legate de sindromul Guillain-Barré după vaccinare. Îl am din copilărie şi a luat amploare de-a lungul vieţii, agravându-se progresiv”, a dezvăluit el. 
 
Sindromul Guillain-Barré este o afecţiune a nervilor periferici caracterizată prin slăbiciune sau chiar paralizie progresivă. Această boală afectează între 3.000 şi 6.000 de persoane în fiecare an în Statele Unite. 
 
"Din păcate pentru mine (şi familia mea, căreia i-ar plăcea să mă mai aibă ceva timp alături), riscurile depăşesc cu mult beneficiile”, a asigurat muzicianul. 
 
"Nu am niciun sentiment negativ faţă de membrii formaţiei. Ei fac ceea ce cred că este mai bine pentru ei şi eu fac acelaşi lucru pentru mine”. 

Pete Parada a precizat că a vrut să-şi spună povestea ”cu scopul ca persoanele care trec prin agonia şi izolarea faptului că sunt lăsate în urmă să ştie că nu sunt singure”. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

dumitru bogdan
4.08.2021, 20:07:10

Aceasta vaccinare nu mai este demult un act medical. Te inoculeaza fără sa îți știe istoricul medical, fără o recomandare medicala. Caravare, corturi, 15 minute observare medicala după. Fiecare este propriul medic, își recomanda fiecare propria vaccinare sau nevaccinare.

-25 (25 voturi)
Modifică Setările