Muzică

articolul anterior articolul urmator

CNA: Posturile de radio Pro FM şi Info Pro se transformă din muzicale în generaliste

0
16 Sep 2014 18:33:11
Autor: Mediafax
Pro Fm şi Info Pro vor deveni posturi de radio generaliste FOTO Arhiva Adevărul
Pro Fm şi Info Pro vor deveni posturi de radio generaliste FOTO Arhiva Adevărul

Posturile de radio Pro FM şi Info Pro au primit, marţi, aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), pentru a se transforma din tematice-muzicale în generaliste.

CNA a analizat şi aprobat, în şedinţa de marţi, solicitările societăţii Pro TV SA de modificare a formatului de principiu din tematic-muzical în generalist, atât în cazul Pro FM, cât şi în cazul Info Pro.

De asemenea, în ambele cazuri, Pro TV SA a solicitat şi a primit aprobarea CNA pentru modificarea structurii serviciului de programe.

Pro FM şi Info Pro deţin fiecare câte o licenţă de reţea naţională şi câte una prin satelit (pentru Bucureşti).

Începând din septembrie 2010, Info Pro retransmite programul ProFM.

Conform noii structuri a serviciului de programe al Info Pro, aprobată marţi de CNA, postul de radio va retransmite într-un procent de 96,6% programul Pro FM.

De asemenea, Info Pro difuzează buletine de ştiri de luni până vineri (15 jurnale de câte 4 minute) şi sâmbăta şi duminica (5 jurnale de câte 4 minute).

Pe de altă parte, tot în şedinţa de marţi, CNA a analizat o notificare primită din partea Pro TV SA, privind lansarea serviciului media la cerere Pro TV Plus, disponibil pe site-ul protvplus.ro.

Potrivit documentelor depuse la CNA, protvplus.ro este disponibil în regim gratuit pentru utilizatori, pe teritoriul României. Pro TV Plus constă în transpunerea în formă digitală a conţinutului românesc difuzat de televiziunile deţinute de Pro TV SA, oferind, la cerere, înregistrări ale emisiunilor transmise de acestea.

Tot în şedinţa de marţi, CNA a aprobat grila de toamnă a Pro TV.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii