Muzică

articolul anterior articolul urmator

Concert Depeche Mode: reguli şi acces pe Arena Naţională

0
13 May 2013 13:10:40
Autor: Raluca Moisă
Depeche Mode concertează pentru a doua oară în România
Depeche Mode concertează pentru a doua oară în România

Accesul publicului la concertul Depeche Mode de pe Arena Naţională va fi posibil miercuri, începând cu ora 17.00, pe la toate cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu şi Str. Pierre de Coubertin. În jurul orei 19.45 va începe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. Organizatorii atenţionează publicul asupra faptului că în cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate. 

În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate. 

Ultimele bilete se găsesc în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului. Luni şi marţi, bilete vor fi disponibile şi la casa de bilete a Arenei Naţionale, din Bulevardul Basarabia 37-39, între orele 10.00 şi 18.00, urmând ca miercuri aceasta să fie deschisă în intervalul 10.00 - 15:00.

În ziua evenimentului vor funcţiona şi casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin şi Strada Maior Coravu, între orele 10.00 şi 21.00. Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Biletele mai pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 145 şi 320 de lei, singurele locuri rămase disponibile fiind în tribune şi peluză.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să ţină cont de harta ataşată şi să urmeze indicaţiile de acces, în funcţie de zona pentru care şi-a achiziţionat bilete: 

  • Posesorii de bilete în zonele Gazon B, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficială vor avea acces pe la intrarea din Str. Maior Coravu.
  • Posesorii de bilete în zona Gazon A vor avea acces pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin
  • Posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluză Sud vor avea acces pe la intrarea din Bd. Basarabia.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările