Muzică

articolul anterior articolul urmator

Concertul lui Billy Ocean de la Sala Palatului, anulat din cauza vânzărilor reduse de bilete

0
21 Nov 2013 14:44:41
Autor: Mediafax
Spectacolul era stabilit pentru 27 noiembrie
Spectacolul era stabilit pentru 27 noiembrie

Concertul pe care cântăreţul britanic Billy Ocean urma să îl susţină la Sala Palatului din Capitală, pe 27 noiembrie, a fost anulat, în urma interesului redus manifestat de public, potrivit organizatorilor, Vreau Bilet.

"În ciuda faptului că Billy Ocean este un artist preţios pentru audienţa din întreaga lume, interesul redus al publicului spectator din România i-a determinat pe organizatori să suspende concertul programat la Sala Palatului, pe 27 noiembrie", anunţă organizatorii.

Astfel, persoanele care au cumpărat bilete pentru acest concert îşi vor putea recupera contravaloarea în perioada 28 noiembrie 2013 - 31 ianuarie 2014, de la punctele de vânzare sau de la sediul companiei de ticketing de unde au fost achiziţionate.

"Organizatorii îşi cer scuze pentru producerea unor eventuale neplăceri şi promit să revină în scurt timp cu veşti bune pentru toţi iubitorii de concerte live de calitate", se mai arată în comunicatul citat.

Preţul biletelor varia între 340 de lei şi 180 de lei, în funcţie de categoria de loc.

Albumele lui Billy Ocean au înregistrat vânzări de peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. De-a lungul timpului, Billy Ocean a primit numeroase discuri de aur şi platină. Titlul piesei "Caribbean Queen", de pe albumul "Suddenly", cu care începe perioada sa de glorie, a fost schimbat pentru diferite regiuni. Aşa se face că este cunoscută şi ca "African Queen" şi "European Queen". Cu acest cântec, Billy Ocean a obţinut premiul Grammy în 1985. După 15 ani de absenţă de pe scena muzicală, în anul 2008, Billy Ocean a revenit în studiouri pentru înregistrarea unui nou album, care a fost lansat un an mai târziu, "Because I Love You". În 2010, a lansat compilaţia "The Very Best of Billy Ocean", iar, în 2013, a revenit cu un nou album, intitulat "Here you are".

Numele real al artistului este Leslie Sebastian Charles, iar pseudonimul scenic a fost ales după numele echipei de fotbal "Ocean's Eleven" din localitatea natală.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii