Muzică

articolul anterior articolul urmator

Cristina, solista The Humans, cerută în căsătorie la ceremonia de deschidere Eurovision 2018: „Sunt copleşită“. Românii au strălucit pe covorul albastru

0
7 May 2018 15:30:27
Autor: Alexandra Constanda
Cristina, alături de logodnicul său FOTO Ioana Hameeda/TVR
Cristina, alături de logodnicul său FOTO Ioana Hameeda/TVR

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, care ne reprezintă la Eurovision 2018, a fost cerută în căsătorie chiar la ceremonia de deschidere a evenimentului.

Duminică seară a avut loc deschiderea oficială Eurovision 2018, care va debuta pe 8 mai cu prima semifinală. 
 
Momentul serii a avut loc în faţa sectorului ocupat de jurnaliştii şi fanii din România, unde Cristina Caramarcu a fost aşteptată de iubitul ei, Rosario. Înarmat cu un trandafir roşu, cel care îi este alături de 8 ani a cerut-o de soţie în faţa sutelor de oameni prezenţi la ceremonie.
 
„Sunt copleşită. Este un moment unic, o experienţă pe care nu o voi uita niciodată, iar surpriza pregătită de Rosario, reînnoind cererea în căsătorie chiar aici, a făcut această zi cea mai frumoasă din viaţa mea“, a mărturisit cântăreaţa, vizibil emoţionată. 
 
 
 

 
Îmbrăcaţi în ţinute elegante, reprezentanţii celor 43 de ţări participante la Eurovision 2018 au defilat prin faţa jurnaliştilor, fanilor şi a tuturor curioşilor care s-au strâns duminică seară în faţa Muzeului de Artă, Arhitectură şi Tehnologie din capitala Portugaliei. 
 
În premieră, organizatorii celei de-a 63-a ediţie a concursului au schimbat culoarea covorului roşu, în ton cu decorul senin oferit râul Tagus. 
 
 
 
Pe parcursul celor 300 de metri de covor albastru, membrii The Humans au impresionat publicul şi au acordat zeci de interviuri timp de două ore, ajungând la recepţia oferită de organizatori odată cu lăsarea serii.
 
„Am venit să câştigăm, aşa că am anunţat publicul să-şi cumpere din timp biletele de avion pentru România, ca să fim siguri că ne vom revedea în aceeaşi formulă şi la Bucureşti“, au declarat artiştii la finalul defilării, încrezători în şansele României pe scena Eurovision 2018. 
 
 
Delegaţia României a defilat într-o formulă inedită la ediţia din acest an a ceremoniei de deschidere. Ca un gest de fair play, alături de cei şase artişti a fost prezent şi Adrian Tănase, lead vocal The Humans, care nu a putut participa în concurs din cauza limitării la formula de şase persoane stipulată în regulament. 
   
 
Cea de-a doua semifinală Eurovision 2018, în care vor concura şi reprezentanţii României, cu melodia „Goodbye“, va avea loc joi, 10 mai, iar spectacolul va fi transmis în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 22.00. Finala Eurovision 2018 va avea loc sâmbătă, 12 mai.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii