articolul anterior articolul urmator

Cum tratezi depresia post-festival

5
17 Jul 2017 11:49:42
Florin Ghioca
Electric Castle s-a încheiat. Ce facem mai departe? FOTO: Florin Ghioca
Electric Castle s-a încheiat. Ce facem mai departe? FOTO: Florin Ghioca

5 Comentarii

C Dana
17.07.2017, 20:47:33

Ce frumos! Si ce palma data celor care urla toata ziua ce rau e in Ro si cum nu s-a schimbat nimic si cum suntem necivilizati si suntem hoti si suntem ultimii oameni si bla-bla-bla la nesfarsit cu politica, cu psd, cu dragnea. Oare care-i Romania adevarata, cea descrisa de majoritatea ziaristilor (sau mai bine zis bloggeri) si comentatorii ai acestora sau cea descrisa in articolul de mai sus? Voi toti astia care vedeti numai nenorociri, scandaluri, politicieni corupti etc. ar trebui sa fiti dusi cu forta la astfel de evenimente macar o data in viata sa vedeti ce inseamna viata adevarata.

adin
18.07.2017, 07:16:14

C Dana " Voi toti astia care vedeti numai nenorociri, scandaluri, politicieni corupti etc. ar trebui sa fiti dusi cu forta la astfel de evenimente macar o data in viata sa vedeti ce inseamna viata adevarata." Pai cei care ies in strada impotriva ordonantei 13 si cei care se destrabaleaza la astfel de festivaluri sunt unii si aceiasi. Si sunt tot aceia care eludeaza statul neplatindu-si taxele. Majoritatea de la Coleectiv au cerut sa-i trimita pe banii statului la Bruxel si Amsterdam Dumneavoastra nu ati auzit ca s-a inventat minciuna si sarlatania

-2 (2 voturi)
C Dana
18.07.2017, 08:29:23

Nu, nu-s aceeasi, asta-i mincuna. Se vede din care grup faci parte! Cum te doare cum unii se bucura si sunt fericiti in timp ce tu si altii ca tine traiesc in ura, suspiciuni, minciuni si in aruncarea cu noroi. Auzi, nu si-au platit taxele!!!!

+1 (1 vot)
adin
19.07.2017, 07:43:59

C Dana " Auzi, nu si-au platit taxele!!!! " Pai traiti pe alta planeta, sau sunteti sorosista si nu mai percepeti realitatea. Cautati stiri din perioada sa vedeti ca cei din colectiv cand au ajus la spital se constata ca nu aveau asigurarea de snatate platita. Dar apoi cu un tupeu de festival au pretins sa fie trimisi in spitalele de lux de la Bruxel. Sau nici asta nu stiti ca s-a intamplat? Iar guvernul iesea public si destainuia ca trebuie sa plateasca mii de euro pe luna ca sa tina un astfel de festivilist in lux la Bruxel !

-1 (1 vot)
Florin Ghioca
20.07.2017, 21:30:08

C Dana - multumesc foarte mult! :) Va sfătuiesc însă prietenește să nu intrați în polemici cu „adin”. Eu am renunțat să fac asta și în virtutea dreptului la opinie nu am solicitat blocarea cuiva care a pierdut de ceva vreme contactul cu realitatea. Degeaba recomand calduros un control de specialitate, se pare ca nu are de gand. Așa că o să mai graviteze pe aici, din păcate, cu teorii și aberații complet paralele cu ceea ce se întâmplă. Asta este, trebuie să ne gândim că mai sunt și d-ăștia pe lume.

+1 (1 vot)