Muzică

articolul anterior articolul urmator

Echipa lui Michael Jackson revine în România după 20 de ani: când va avea loc grandiosul eveniment

0
4 Mar 2016 11:23:04
Autor: Alexandra Constanda
Michael Jackson a pus, în 1992, România pe harta lumii FOTO AP
Michael Jackson a pus, în 1992, România pe harta lumii FOTO AP

Show-ul prin care Michael Jackson a cucerit lumea revine în România după 20 de ani, data evenimentului fiind una simbolică.

După mai bine de doi ani de negocieri, familia lui Michael Jackson şi-a dat acordul ca toată echipa regretatului artist să revină în România pentru a pune în scenă un spectacol grandios, aşa cum cântăreţul a lăsat scris în testament. Şi pentru că se împlinesc şapte ani de la moartea celui care a fost şi va rămâne regele muzicii pop, evenimentul va avea loc pe 7 iulie 2016, în Piaţa Constituţiei. De asemenea, pe pagina de Facebook a evenimentului, organizatorii precizează că va exista şi „un muzeu cu diverse obiecte ale lui Michael şi produse pentru comercializare.“
 
Organizatorii, Music Event România, promit publicului român un show inedit, cu o scenă imensă, efecte audio şi video de ultimă generaţie, led wall-uri gigant, lasere şi efecte vizuale holografice, lift şi ventilatoare cu fum brevetate de Michael Jackson şi peste 50 de costume realizate de stilistul personal al megastarului. 
 
Show-ul care a cucerit lumea va fi pus în scenă de coregraful LaVelle Smith Jr, care i-a fost alături regelui pop pentru mai bine de două decenii, Mic Thompson, Michael Prince – compozitorul şi inginerul de sunet; Jennifer Batten – celebra chitaristă care oferea cele mai electrizante solo-uri; Sam Sims – basist; backing vocal-ul; dansatorii şi echipa tehnică de producţie ale lui Michael Jackson.
 
În 1992 şi 1996, pentru două seri, Bucureştiul devenea centrul de atenţie al întregii lumi datorită celor două concerte susţinute de „Regele muzicii pop“. Toate concertele lui Michael Jackson din 1992 au fost filmate, fiind transmise, sub forma unor episoade de câte 15 minute, de către postul muzical MTV. Însă numai concertul de la Bucureşti a fost filmat integral şi difuzat de postul HBO în întreaga lume. Momentul a fost unul definitoriu, fiind înregistrat cel mai mare rating din istoria televiziunii prin cablu, de 21.4 puncte. DVD-ul „Live in Bucharest: The Dangerous Tour“ a fost lansat pe piaţă pe 25 iulie 2005, având vânzări de peste un milion de exemplare în întreaga lume. 
   

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările