Muzică

articolul anterior articolul urmator

Exit Festival, singurul mare eveniment european care nu a fost anulat: „Între frică şi optimism, alegem a doua variantă“

0
23 May 2020 17:03:33
Autor: Adelina Mărăcine
Exit Festival nu a fost anulat FOTO IQ
Exit Festival nu a fost anulat FOTO IQ

Exit Festival, care se desfăşoară din anul 2000 la Cetatea Petrovaradin din Novi Sad, Serbia, va fi, cel mai probabil, singurul mare festival din Europa care se va desfăşura anul acesta.

Organizatorii Exit Festival au anunţat că evenimentul va avea loc anul acesta, chiar dacă nu la capacitatea sa maximă de aproximativ 55.000 de persoane. 

Exit Festival a ajuns la cea de-a 20-a ediţie a evenimentului, iar prim-ministrul Serbiei, Ana Brnabić a declarat că festivalul ar trebui să se desfăşoare în luna august, nu în iulie, aşa cum erau obişnuiţi participanţii. 

„Recomandăm ca festivalul să fie mutat în luna august, pentru că ne aşteptăm ca situaţia să fie sub control în totalitate atunci, a fost declaraţia prim-ministrului Serbiei, potrivit iq-mag.net.

Ar fi singurul mare festival european care ar avea loc în 2020, după anularea Sziget Festival, Balaton Sound, Volt Festival (Ungaria), Untold sau Neversea (România).

Organizatorii au răspuns pozitiv declaraţiilor prim-ministrului şi au confirmat că se pregătesc să organizeze evenimentul la capacitate redusă, respectiv să ia toate măsurile de precauţie pentru sănătatea celor care vor participa.

„Exit Festival, la capacitate maximă, probabil nu va mai avea loc până în 2021, dar suntem încântaţi să anunţăm că cea de-a 20-a aniversare a festivalului va avea loc vara aceasta. Sănătatea şi siguranţa celor implicaţi este prima noastră prioritate. Între frică şi optimism, întotdeauna alegem a doua variantă şi suntem încântaţi că avem oportunitatea să fim împreună cu fanii noştri şi artiştii noştri preferaţi, a declarat founder Dušan Kovačević, cofondatorul Exit.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii