Muzică

articolul anterior articolul urmator

Formaţia Albatros se relansează după două decenii. Cine sunt noii membri ai trupei

7
6 Feb 2020 20:02:11
Autor: Adelina Mărăcine
Noua componenţă a trupei Albatros
Noua componenţă a trupei Albatros

Veste bună pentru fanii trupei Albatros. Interpreţii celebrului hit fredonat de generaţii, „S-a mărit armata“, au hotărât să revină în atenţia publicului, după o pauză de mai bine de două decenii. De data aceasta, într-o altă componenţă şi cu alt stil muzical.

Albatros, prima formaţie de succes în anii de după '89, revine, după 25 de ani, spre bucuria celor care le-au fredonat hiturile. 

Nostalgia publicului pentru repertoriul timpuriu de muzică de petrecere i-a convins pe Cristian Lepădat şi pe Marian Melcescu, muzicanţii care au făcut istorie în acea perioadă, să reia spectacolele publice.

După ce şi-au schimbat componenţa de mai multe ori, noul Albatros revine în formula Alex Roşu, Raluca Denise Iurascu Alexandra Stone şi Bogdan Caragea

Din pasiune, cu talent şi îndrumare din partea părinţilor şi a specialiştilor, Alex Roşu pe care astăzi îl regăsim alături de formaţia Albatros a pendulat şi a desăvârşit in anii copilăriei cunoştinţe din domeniul sportiv practicând la nivel de performanţă rugby şi practică muzicală care astăzi ii aduce succesul. 

Activitatea alături de formaţie şi-a început-o din anul 2013 când prin participarea la audiţia desfăşurată in mediul online a fost selectat ca solist al trupei. Anii ce au urmat au confirmat pe deplin talentul şi tenacitatea ce-l caracterizează, destinul purtându-i paşii la diverse competiţii care i-au adus succesul bine meritat. Din momentul colaborării cu trupa Albatros, Alex Roşu mărturiseşte că „formaţia Albatros a devenit ce-a de a doua familie“.

Raluca Denise Iurascu a jucat rolul Anastasiei din „Narcisa Sălbatică“, serial de televiziune difuzat de Antena 1. S-a specializat în arta dramatică în cadrul UNATC Bucureşti. Cei 8 ani de studiu la pian şi  contextul familial au făcut-o să se reîntoarcă cu speranţă la prima dragoste: muzica. 

Un alt membru al formaţiei, Alexandra Stone s-a remarcat în viaţa muzicală încă din fragedă copilărie. A început activitatea muzicală cochetând cu muzica clasică, dar a abordat şi alte genuri muzicale. 

Trupa Albatros s-a întors la titulatura de bază în urmă cu câţiva ani, dar membrii săi au preferat să activeze mai mult în spaţiul privat; ei au cântat în numeroase restaurante, la nunţi şi evenimente private. 

Dar, de curând, Cristian Lepădat şi Marian Melcescu, liderii formaţiei, cred că este momentul să se întoarcă pe scenă în faţa fanilor. În noua formulă, cunoscuţii artişti sunt dispuşi să încerce mai multe genuri muzicale.

„Componenţa s-a schimbat deoarece stilul de muzică pe care îl abordam acum este diferit. Ca instrumentişti, în trupa actuală am rămas, de la începturi, eu şi Marian Melcescu. Tinerii solişti aduc un plus de profesionalism şi – credem noi – un show de excepţie. Cerinţele au crescut şi necesitatea interpretării mai multor genuri. Practic, cântăm mai ulte genuri muzicale şi reuşim să transformăm orice apariţie într-un adevărat spectacol“, a spus Cristian Lapădat. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

ivanhoe zoom
7.02.2020, 01:40:56

Dupa ceea ce se vede,se pare ca / cei care urmeaza o sa strice renumele formatiei Azur.

foarte atent
7.02.2020, 08:28:05

manelistii de ieri , manelistii de azi !

+3 (3 voturi)
Chris Kristofferson
7.02.2020, 09:53:52

Adelina Maracine Am inteles ca Florin Salam si Nicolae Guta sunt in cautarea unor persoane cat de cat pricepute la scris care sa-i ajute sa-si publice memoriile. Cred ca postul vi s-ar potrivi manusa. Poate asa veti depasi trauma provocata de ratarea concursului pentru ocuparea postului de prezentator la "Acces Direct". Nu disperati! Taraf TV are nevoie de oameni... Asta, fireste, in cazul in care nu lucrati deja acolo...

+1 (1 vot)
Stefan din Nord
7.02.2020, 12:50:24

Am facut armata adevarata pe vremea comunismului Dar n-am facut taras pe coate pana la eliberare Doar vreo 3 luni in perioada de instructie Dupa ce-am devenit veterani le radeam in nas locotenentului major daca indraznea sa ne dea comanda ,,culcat '' cand se enerva pe noi Executam cu totii comanda cu incetinitorul incat ala turba de furie si neavand ce sa ne faca se lasa pagubas .

Chris Kristofferson
7.02.2020, 14:09:02

Voi, sectantii, aveati tratament privilegiat... Daca maturau aia cu voi pe jos oracaiati ca sunteti discriminati religios! Sau, pe vremea aia, nu erai sectant ci doar vreo odrasla de politruc inregimentat intr-un pluton de pilosi care isi permiteau sa-si de aere si, abia dupa aia, ti-au zornait/fosnit in urechi cuvinetle ale duioase despre Calea intru Domnu'!

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările