Muzică

articolul anterior articolul urmator

Gina Pistol apare în al treilea episod din serialul muzical „Mai mult de-o viaţă“ lansat de Smiley VIDEO

2
14 Jan 2022 11:23:59
Autor: George-Andrei Cristescu
Gina Pistol
Gina Pistol

Smiley se lasă „Purtat de vânt” în al treilea episod din serialul muzical „Mai mult de-o viaţă” în care apare în premieră şi Gina Pistol.

După ce primele două episoade ale serialului, „Locul sfinţeşte omul” şi „Nu mai există dup-aia”, au spus povestea copilăriei fericite şi a adolescenţei tumultuoase a trei buni prieteni, „Purtat de vânt” aduce în prim plan lupta personajului principal de a păstra bucuria, simplitatea şi esenţa vieţii, dincolo de drumul succesului şi al visului împlinit.

„Jumate din mine ar merge doar pe drumul spre succes, dar cealaltă parte spune ce rost, dacă nu trăiesc?! Vreau să mă opresc din când în când, să mă simt ca-n prima zi pe Pământ, să mă bucur doar pentru că SUNT şi apoi să mă las purtat de vânt.”, spune refrenul piesei care rezumă nevoia de refugiu în universul propriu a personajului care se dăruieşte mult celor din jur şi drumului profesional.

„Orice om ajunge în punctul în care realizează că viaţa este cu de toate şi că e bine ca el să înveţe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, şi universul lui cu tot ceea ce este esenţial: familie, prieteni, distracţie, pasiuni, evadări. „Purtat de vânt” este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjeşte după puţin timp pentru el şi pentru ceea ce contează în viaţă. Este o gură de libertate într-o mare de „trebuie” care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat.”, povesteşte Smiley.

„Purtat de vânt”, a treia din seria de 5 piese care stau la baza serialului muzical „Mai mult de-o viaţă”, este co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, are versurile compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) şi Alexandru Stancu (JUNO), muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Alexandru Stancu (JUNO) şi Vladimir Coman-Popescu şi producţia realizată de Vladimir Coman-Popescu.

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului Smiley, serialul muzical „Mai mult de-o viaţă”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje care leagă muzical şi cinematografic etapele unei poveşti de iubire fără sfârşit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă şi înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Alexe Radu
14.01.2022, 13:24:34

Daca Smiley s-a casatorit cu o parasuta , trebuie sa o intrebuinteze , nu ?

muresan anna
14.01.2022, 14:24:43

Si uite-asa ajungi la rubrica "celebritati" fara sa faci nimic important!

Modifică Setările