Muzică

articolul anterior articolul urmator

La Familia revine cu un nou album, la 20 de ani de la apariţia trupei: ce surprize pregătesc Sişu şi Puya VIDEO

4
24 Mar 2017 13:18:14
Autor: Victor Arvunescu
La Familia, formată din Sişu Tudor şi Puya (Dragoş Gărdescu), revine în atenţie la 20 de ani de la înfiinţare FOTO Arhivă
La Familia, formată din Sişu Tudor şi Puya (Dragoş Gărdescu), revine în atenţie la 20 de ani de la înfiinţare FOTO Arhivă

Sişu şi Puya s-au reunit, la 20 de ani de la apariţia La Familia, pentru un nou album, pentru un concert aniversar, dar şi pentru a povesti istoria trupei.

În 2017 se împlinesc 20 de ani de la apariţia oficială a trupei La Familia, odată cu lansarea primului lor album în anul 1997, „Băieţi de cartier“. Cu această ocazie, Sişu şi Puya au hotărât să readucă proiectul în atenţia fanilor.

De la începutul anului lucrează la un nou album, intitulat „Codul bunelor maniere“. Acesta va fi lansat piesă cu piesă, câte una pe săptămână, în aceiaşi zi la aceiaşi oră, începând cu jumătatea lunii aprilie. Pe lângă lansările săptămânale, La Familia mai pregătesc şi un material documentar episodic, în care vorbesc despre realizarea albumului dar şi despre istoria trupei.

Trupa a plănuit şi realizarea unui concert aniversar, intitulat „La Familia 20 de ani“, pe care băieţii doresc să-l realizeze în Bucureşti, în luna Iunie.

În toată această perioadă, La Familia va organiza diferite concursuri pentru fani, cu premii constând în articole vestimentare originale din shop-ul propriu.

Mai multe detalii despre noul album La Familia puteţi să găsiţi pe reţelele sociale dedicate proiectului. Băieţii vor reveni cu mai multe informaţii pe măsură ce se apropie data de lansare a primei piese de pe noul album, concertul aniversar sau începerea documentarului episodic.

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/LaFamiliaOfficial

FACEBOOK: https://www.facebook.com/lafamiliaofficial

TWITTER: https://twitter.com/trupalafamilia

INSTAGRAM: https://instagram.com/trupalafamilia

SHOP: https://www.lafamiliashop.com 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

b. e.
24.03.2017, 15:44:44

Sișu a renuntat la consumul de droguri?

JIM BEAM
24.03.2017, 21:31:17

Sishu urmareste sa nu fie urmarit..A doua oara a intrat la bulau ca l-au mintit unii(acoperiti) ca da lovitura vietii cu droguri..Daca pune botu' la astea si a treia oara e fraieru' planetei Terra..!.Adica mai prost ca el n-ai sa gassesti pe glob..

viktor pandele
24.03.2017, 19:54:45

Daca nu reveneau ,era mai bine pentru toata lumea ! Muzica romaneasca , de consum intern strict , nu intereseaza decat pe cei cu 4 clase si pofta de mancare !

+1 (1 vot)
cioian ioian
25.03.2017, 07:33:17

Ce învățăminte pot da ceste două personaje? prin muzica lor mai ales DROGATU de Șișu(cuțit de bosrfaș)nici numele-porecla nu-i este de copil cuminte și de viitor. Acest personaj este un pericol public pentru tinerii din ziua de astăzi.