articolul anterior articolul urmator

Madonna şi Eurovision: sfântă naivitate, sfântă manipulare

17
19 May 2019 19:13:29
Raluca Moisă
Madonna, în timpul controversatului moment de la Eurovision 2019 FOTO Guliver/Getty Images
Madonna, în timpul controversatului moment de la Eurovision 2019 FOTO Guliver/Getty Images

17 Comentarii

tisaciavosemi
19.05.2019, 19:30:44

Comentariu considerat abuziv.

Vanatorul/d.c.
19.05.2019, 19:58:50

Atata timp cat pe adevarul.ro va mai fi afisat, macar din cand din cand, si câte-un articol ca acesta, articol excelent scris de catre o jurnalista excelenta (talent, naratiune cu ”sistema” dar si cu ”zvâc”), inca se mai poate trage nadejde ca site-ul ar putea reveni la ”quality”-ul avut dinainte de a deveni ”organ de de dezbateri politice” (era cat pe ce sa zic ..”organ de propaganda”)..! Dar deh, toata presa romănesca ”face lobby” unui partid sau altul, alminteri ar fi imposibil sa supravetuiasca.. Dar, dupa cum vedem pe pagina, mai sunt si alte feluri de a face jurnalism pe lumea asta , nu numai cele care seamănă..discordie sau ura, îndeamna la agresiune si tembelizeaza. Multumesc, doamnă (domnisoară) Raluca Moisa..! Nu va cunosc, nu ma cunoasteti , deci nu am nici un motiv sa mint (”sa perii”): v-am citit si de data asta ”dintr-o suflare”. O plăcere.

-2 (8 voturi)
Vanatorul/d.c.
19.05.2019, 20:03:33

”macar din cand in cand”, ”presa romaneasca”, ”altminteri ar fi imposibil”, ”niciun motiv”, (Scuze, graba bat-o vina.)

-2 (4 voturi)
Raluca Moisă
19.05.2019, 21:58:37

Comentariul dumneavoastra îmi aminteste de vremurile in care făceam jurnalism cu laptopul in spate, cu reportofonul in mână, cu declaratii si live-uri de pe teren. Ceea ce am scris e o mica parte din spate, un pic de culise, pentru că cititorii tebuie sa stie si partea aceasta. Sunt momente din munca mea, transmisii la limită, cu deadline-uri strânse din redactie, sunt momente frumoase, cand nu mai esti doar jurnalist, ci si sustinator al tarii tale. Cand oameni necunoscuți care te intalnesc la centrul de presa sau pe strada iți strigă "Romania, well done!" doar pentru că văd la tine un mic steag al României. Experienta Eurovision e ca nicio alta si asta am incercat acum sa le arat cititorilor: un pic din partea nevazută la TV, fascinanta si ea, la randul ei. Nu ne cunoastem, desi ar fi o onoare si o delectare o conversatie cu dumneavoastra, sunt convinsa. Si va multumesc pentru toate celelalte cuvinte atat de frumoase, desi, cum spuneam, sunt doar un jurnalist care trage un pic cortina culiselor. Iar dumneavoastra sunteți un Vânător de quality :)

+1 (9 voturi)
Păcală
19.05.2019, 21:50:18

Eurovision Song Contest s-a transformat intr-o orgie a decadentei ultraliberale, neo-progresiste, care reflectá si la propriu si la figurat in ce stare jalnicá a ajuns Europa care se indepárteazá pe zi ce trece de valorile crestine si democratice devenind un instrument de manipulare a prostimii de cátre Lucifer(dracul), intruchiparea elitei financiare din umbrá!

+4 (14 voturi)