Muzică

articolul anterior articolul urmator

Mai mult de 1.000 de femei, invitate să facă parte din forul care acordă premiile Grammy

2
9 Jul 2020 18:37:24
Autor: Adelina Mărăcine
Billie Eilish la premiile Grammy 2019 FOTO EPA-EFE
Billie Eilish la premiile Grammy 2019 FOTO EPA-EFE

Recording Academy, care acordă premiile Grammy, a anunţat joi că a invitat peste 2.300 de profesionişti să facă parte din for, iar dintre aceştia aproximativ jumătate sunt femei şi o treime, membri ai diverselor comunităţi etnice, informează Variety, citat de news.ro.

Din totalul celor invitaţi, 48% sunt femei, 21%, afro-americani sau descendenţi, 8%, hispanici, şi 3%, asiatici, iar 5% fac parte din alte diverse comunităţi etnice.

În prezent, 26% dintre membrii Recording Academy sunt femei şi 25% sunt persoane din comunităţi slab reprezentate.

Forul este condus, interimar, de Harvey Mason jr. „Avem încă multe de făcut. Vom continua să luptăm pentru a obţine o reprezentare incluzivă a genurilor, raselor, vârstelor, naţionalităţilor, orientărilor sexuale“, a transmis el.

Pentru a participa la procesul de votare pentru următoarea ediţie a premiilor Grammy, noii membri trebuie să accepte invitaţia până pe 15 septembrie 2020.

Votul va începe pe 30 septembrie şi se va încheia pe 12 octombrie.

Cea de-a 63-a ediţie a galei premiilor Grammy este programată să aibă loc pe 31 ianuarie 2021, la Staples Center din Los Angeles.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

imsi imsi
9.07.2020, 18:58:52

Sa ia anuarul statisc al SUA demografie si sa aleaga % invers celor dee acolo adica daca scrie albi straights 70% sa puna gay sau lesby black 70% samd. Asa toate minoritatlie vor fi supersatisfacute si reprezentate iar majoritariii vor fi pedepsiti fiindca de ce sunt ei majoritari ? Nu inteleg ca nu i bine si ca minoritarii sunt speriati de majoritari ? Asa vom avea ocazia sa vedem cele mai tampite filme si sa auzim cele mai cretine cantece.

+1 (1 vot)
Tomescu Tom
9.07.2020, 19:07:09

Miroase a comunism de la o poștă ... :))) Corectitudine politică aplicată la sânge .... Poate să te lase d-zeu cu IQ .. zero ..dacă ești cu tupeu și-ți lipești eticheta de minoritar, poți ajunge și președinte ... O politică de care beneficiază în primul rând .... păpușarii .. Le convine tare de tot promovarea idioților, oriunde le pot fi utili .... . Chestia cu premiile ..e doar o chestie super banală dar cu mare impact la public ..