Muzică

articolul anterior articolul urmator

O româncă de 12 ani, multi premiată la un concurs de talente de la Hollywood: ce aptitudini are FOTO

0
25 Feb 2020 18:05:31
Autor: Andreea Neblea
Raisa Dinu participă la unul dintre cele mai renumite concursuri de talente din lume de la Hollywood
Raisa Dinu participă la unul dintre cele mai renumite concursuri de talente din lume de la Hollywood

Raisa Andra Dinu, al cărei nume de scenă este Raisandra, în vârstă de 12 ani, participă la World Championships of Performing Arts de la Hollywood, unul dintre cele mai renumite concursuri de talente din lume, unde a câştigat deja mai multe premii.

World Championships of Performing Arts, care are loc la Hollywood, este unul dintre cele mai renumite concursuri de talente din lume, adunând anual 1500-2000 participanţi din peste 60 ţări. 
 
Anul acesta, România are 25 de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani, care participă pe diferite domenii precum canto, instrument, actorie, modelling şi dans. Ei au fost selectaţi în cadrul unor concursuri de muzică, dans, instrument, modeling din ţară, dar şi prin intermediul înscrierii online pe site-ulwcopa.com, unde au trebuit să trimită materiale specifice talentului lor. 
 
La doar 12 ani, Raisa Andra Dinu, cu numele de scenă Raisandra, este cel mai reprezentativ copil român din cadrul concursului, ea câştigând deja San Remo Junior şi antrenându-se la canto cu Romeo Johnson, profesorul lui Michael Jackson.
 
Raisandra a câştigat San Remo Junior
 
Raisandra a câştigat placheta de Campion Mondial pe voce la secţiunea de muzică contemporană, două medalii de aur la pian şi două medalii de aur la modeling. În cadrul concursului a fost aleasă pentru o colaborare în producţia muzicală din Hollywood despre care nu are voie încă să dezvăluie. 
 
Raisa Andra Dinu are două medalii de aur la pian 
 
Raisandra a câştigat până acum două medalii de aur la modeling
 
Ea a debutat la Sanremo Junior la numai 8 ani, de unde s-a întors cu trofeul. Totodată, este şi un model internaţional făcând parte din agenţia Best Model Agency din Milano, Kids Model Academy şi IT kids din România. 
 
Raisa ia cursuri de canto de la profesorul lui Michael Jackson 
 
Anul acesta, Raisa va putea fi văzută din nou ca reprezentantă a concursului WCOPA.
 
Raisandra face parte din agenţia Best Model Agency din Milano 
 
 
Pentru performanţe notabile, copiii se pregătesc individual cu profesorii lor, iar pentru că va exista şi un moment al întregii echipe, moment cu care se vor duela cu cele 70 ţări participante. Repetiţiile au loc în Bucureşti, de două ori pe lună, sub îndrumarea coregrafei Paula Mitru şi a profesoarei de canto Alina Roşca Bolboasa. 
 
Există şi o strângere de fonduri pentru copiii care deşi sunt foarte talentaţi, nu îşi permit să ajungă acolo. 
 
Astfel, pe 29 februarie este un concert de strângere de fonduri pentru Alex Militaru, la Casa de Cultură Petofi Sandor.
 
 
În 2019, la World Championships of Performing Arts au participat 21 de copii, iar România s-a întors acasă cu 53 de medalii, 12 plachete de campioni mondiali şi un titlu de Mare Campion Mondial la juniori pe modeling, aparţinând Alesiei Stoica, în vârstă de 10 ani. De asemenea, directorul naţional al World Championships of Performing Arts, Hollywood, Iolanda Deca, a primit placheta pentru Cel mai bun antrenor al lumii ţinând cont de performanţa românilor. 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările