Muzică

articolul anterior articolul urmator

Programul şi regulile de acces la concertul Metallica din 14 august, de pe Arena Naţională, Bucureşti

0
22 Jul 2019 13:29:32
Autor: Dan Anghel
FOTO Guliver/Getty Images
FOTO Guliver/Getty Images

Accesul se va face începând cu ora 16.30 pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete, prin cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu şi strada Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să ţină cont de zona pentru care şi-a achiziţionat bilete.

Fanii au pe bilete toate informaţiile referitoare la cea mai facilă modalitate de acces spre locurile achiziţionate. Puteţi să descărcaţi şi să consultaţi harta de acces pentru toate detaliile.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Fără actul de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis.

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Acelaşi lucru este valabil şi pentru posesorii de brăţări.

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă, dacă alegeţi să veniţi însoţiti de cei mici, o veţi face pe propria răspundere, pe baza biletelor de acces achiziţionate pentru aceştia. Totodată, vă recomandăm să asiguraţi copiilor căşti de protecţie. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.​

Recomandarile organizatorilor

 • Organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porţilor de acces, menţionată mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de aşteptare va fi unul redus.
 • Organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate.
 • Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele. 

 

Programul evenimentului:

Trupele Ghost şi Bokasa vor concerta între 17:45 şi 19:45.
Metallica va urca pe scenă în jurul orei 20:15.


În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu:

 • băuturi şi produse alimentare achiziţionate din afara perimetrului locaţiei;
 • sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
 • artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere;
 • scaune;
 • arme, obiecte contondente, lanţuri;
 • umbrele;
 • animale de companie;
 • rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4;
 • căşti de motociclist;
 • selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu:

 • aparate de fotografiat compacte,
 • brichete,
 • medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.
 

Achiziţionarea băuturilor şi produselor alimentare

În incinta Arenei Naţionale, veţi avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă, bere cu şi fără alcool, cafea, îngheţată şi gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor putea fi procurate cu cash sau card bancar.

Parcare

Ca urmare a numărului foarte mare de spectatori aşteptaţi, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun. Persoanele care aleg să vină cu masina proprie vor avea la dispoziţie o parcare supraetajată, cu acces din Bd. Basarabia. Parcarea dispune de un număr limitat de locuri, aproximativ 1000, prin urmare este indicat ca cei interesaţi să vină cât mai devreme dacă doresc să beneficieze de unul dintre aceste locuri. Tariful este de 50 Lei/ durata evenimentului/ maşină. După ce maşina a fost parcată, nu se mai poate muta pe perioada evenimentului. De asemenea, accesul la masină pe perioada evenimentului va fi interzis.​

Alte informaţii generale

Înregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deţinut de participanţii la eveniment.

În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop, care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.

În incinta Arenei Naţionale, fumatul este strict interzis, mai puţin în zonele special amenajate şi marcate. Cei care nu vor respecta această regulă sunt pasibili de amendă.

Concertul este sold-out.

Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus şi este valabil pentru o singură intrare.

Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi fotografii şi înregistrări video cu participanţii la eveniment în scop promoţional. Prin participarea la eveniment, spectatorii îşi cedează toate drepturile pentru fotografii şi înregistrări realizate în timpul concertului.

Pentru informaţii de ultimă oră, urmăriţi site-ul Emagic şi pagina de Facebook

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii