Muzică

articolul anterior articolul urmator

Reguli de acces pentru concertele Bon Jovi şi The Cure

1
21 Jul 2019 09:22:26
Autor: Dan Anghel
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Duminic[, 21 iulie, în Piaţa Constituţiei va avea loc mult aşteptatul concert al trupei americane Bon Jovi. În deschidere vor urca pe scenă cei de la Firma şi Gramofone. Pe 22 iulie ne pregătim pentru concert The Cure, pentru prima oară în România. În deschidere: Editors, God Is An Astronaut, Coma şi Days Of Confusion.

Accesul publicului, pentru ambele zile de concert, va fi permis de la ora 15.00 pana la ora 21.00.

Spectatorii sunt rugaţi sa vina din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces si pentru a nu pierde inceputul concertului.

La intrare, toţi participanţii vor fi controlati de către agenţii de securitate.
 
Accesul cu alimente şi băuturi de afară nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul locatiei de la care se vor putea achiziţiona băuturi răcoritoare şi gustări.
 
Accesul în spaţiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
 
Din cauza  zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor sub 7 ani. Din acelaşi motiv, prezenţa copiilor sub 3 ani este strict interzisă. Copiii ce au vârsta între 3 şi 16 ani pot participa doar însoţiţi de părinţi, pe baza unui bilet valid cu pret intreg, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. Organizatorii avertizează participanţii că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.
 
Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.
 
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora.
 
De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.
 
 
Este interzis accesul cu:

 • rucsacuri sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4
 • sticle, conserve;
 • scaune pliabile;
 • mancare sau bauturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei;
 • artificii, arme, obiecte periculoase; cuţite, spray paralizant, lanţuri sau alte obiecte care reprezintă un pericol public
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • Ipad-uri, tablete, laptopuri, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks, baterii externe;
 • bannere sau postere de dimensiuni mai mari de A3;
 • umbrele (în caz de ploaie, doar pelerinele sunt permise);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;

Organizatorii NU vor stoca şi NU vor păzi obiectele interzise  pe durata evenimentului!

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
 
Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

- persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezintă un risc, îşi asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment. Spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.
 
Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugaţi să îşi păstreze biletele pentru control.

Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alte bilete.
 
Pe perioada evenimentului, organizatorul, partenerii organizatorului si presa acreditată au dreptul de a înregistra şi fotografia evenimentul.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Matei Basarab
22.07.2019, 13:26:33

Vii la 15 si stai in soare pana la 21!