Muzică

articolul anterior articolul urmator

Roger Hodgson (Supertramp), adept al unei alimentaţii sănătoase. Pretenţiile artistului înainte de concertul de la Bucureşti: fructe organice, ceai, apă de cocos

0
6 Nov 2019 22:11:56
Autor: Dan Anghel

La finalul acestei săptămâni, Roger Hodgson, fondatorul trupei Supertramp, concertează pentru prima oară în România. Artistul aduce pe scena Sălii Radio cele mai cunoscute hituri ale trupei care l-a consacrat.

Roger Hodgson se va caza la un hotel de 5 stele din Bucureşti şi îşi doreşte un traseu reprezentativ pentru capitala României, pe care să o admire în tihnă. Mare iubitor de natură şi de produse crescute în grădina casei sale, Roger Hodgson a solicitat la hotel şi la concert fructe proaspete organice (în special portocale şi ananas), apă de cocos, ceai şi mâncare organică locală, fără carne.
 
Concertul are loc la SALA RADIO din Bucuresti, un spatiu cultural dedicat, cu o acustica impecabila. Artistul britanic concerteaza in Romania, in premiera extraordinara, pe data de 9 noiembrie 2019, sub umbrela turneului intitulat "Breakfast in America 40th ANNIVERSARY WORLD TOUR".
 
Insotit de patru instrumentisti de valoare, Roger Hodgson continua an de an sa interpreteze toate hit-urile pe care le-a scris si pe care le-a inregistrat alaturi de Supertramp, plus melodii de pe albumele solo ale compozitorului (“Child of Vision”, “Hide in Your Shell”, “Sister Moonshine”, “Even in the Quietest Moments” si cateva piese favorite - “Only Because of You,” “Lovers in the Wind,” “Had a Dream,” sau “In Jeopardy”), multe dintre acestea regasindu-se pe ultima sa aparitie discografica intitulata “Classics Live”!
 
Concertul începe la ora 20.00, iar accesul pentru public va avea loc cu începere de la ora 18.00.
 
Biletele pentru acest concert se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:
VIP – 485,10 lei
Categoria I –386,10lei
Categoria II –287,10 lei
Categoria III -188,10 lei
VIP Soundcheck – 379,85 lei
VIP Meet&Greet – 502,90 lei
 
Biletele pot fi achizitionate via eventim.ro si din reteaua Eventim.
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii