Muzică

articolul anterior articolul urmator

S-a anulat festivalul numărul 1 din Europa: Ce se întâmplă cu Neversea şi Untold

6
16 Apr 2020 06:54:38
Autor: Amir Kiarash
Tommorowland e festivalul pentru care trebuie să ai un noroc fantastic ca să prinzi un bilet
Tommorowland e festivalul pentru care trebuie să ai un noroc fantastic ca să prinzi un bilet

Pandemia de coronavirus continuă să anuleze toate evenimentele publice din 2020 şi, la cum arată estimările oamenilor de ştiinţă, nici în 2021 nu se ştie dacă vor putea fi organizate astfel de acţiuni.

După 15 ani în care a dominat scena de muzică electronică, 2020 s-a dovedit a fi un an blestemat pentru Tommorowland.
 
Mai întâi, s-a anulat ediţia de iarnă, care ar fi trebuit să aibă loc, între 14 şi 21 martie, la Alpe d'Huez (Franţa). În momentul anulării acestui festival, cu siguranţă, norocoşii care au prins un bilet pentru tradiţionala ediţie de vară, găzduită de comuna Boom (Belgia), s-au gândit că până la weekend-ul de 17-19 iulie, când ar fi trebuit să aibă loc festivalul, nebunia cu coronavirus va trece. Din păcate, nu s-a întâmplat aşa şi, miercuri seară, organizatorii au făcut anunţul pe care au tot încercat să-l evite.
 
„Cu durere în inimă, vă informăm că, în 2020, Tommorowland nu se poate organiza. Înţelegem şi sprijinim ordinul guvernamental care tocmai a fost dat. Ediţia cu numărul 16 a festivalului Tommorowland se va organiza în vara anului 2021 (16-18 iulie şi 23-25 iulie)“, e un fragment din comunicatul organizatorilor.
 
Din cauza anulării festivalului, care ar fi trebuit să aibă loc în două weekend-uri (17-19 iulie şi 24-26 iulie), datorită cererii uriaşe de bilete, Boom va pierde peste două milioane de euro. 
 
Neversea şi Untold, promovări pe bandă
 
Deşi e tot mai clar că şansele organizării unor evenimente publice, cu sute de mii de oameni, sunt aproape de zero în acest an, în România, organizatorii unor festivaluri similare, precum Neversea (2-6 iulie, Constanţa) şi Untold (30 iulie - 2 august) continuă să-şi promoveze evenimentele şi să vândă bilete!
 
Ce-i drept, organizatorii acestor evenimente pot sta liniştiţi, chiar dacă vor anula cele două festivaluri peste câteva zile. Exceptând abonamentele din categoria „Risk-free“, care pot fi returnate pentru a recupera contravaloarea lor, restul oamenilor care au cumpărat abonamente / bilete normale n-au la dispoziţie această opţiune!
 
În regulamentul întocmit de organizatori scrie, clar, că, în cazul anulării acestor evenimente, din motive ce ţin de „forţă majoră“, aici incluzând epidemii şi pandemii, „contravaloarea biletelor achiziţionate nu va fi restituită“.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Basarab Peruca
16.04.2020, 09:48:46

Alea nu-s festivaluri ci pretexte pentru distribuire de droguri si vanzare de apa plata, minerala si alcool la suprpret.

+2 (2 voturi)
marius cristian
16.04.2020, 15:33:53

nu este prost ala de cere , prost gramada este ala care da cu ochii larg inchisi....

Utilizator Adevărul
16.04.2020, 23:00:41

Comentariu considerat abuziv.

traian isai
17.04.2020, 00:20:59

As vrea sa nu fie adevarat ce am citit. Sunt oameni atat de idioti ( imi scuzati comparatia -care oricum nu cuprinde intreg fenomenul) , care -cu toate ca sunt constienti ca nu se mai tine panarama asta de eveniment-totusi trimit bani pentru bilete? WAW Totusi nu cred ca exista acesti oameni ............ .Prefer sa cred ca este o informatie inexacta. Autoritati , opriti acesti infractori sa mai vanda bilete . Este ilegal . Va faceti vinovati lasand acasti tineri sa fie inselati si sa-si piarda banii .

Ward Stephanie
17.04.2020, 01:19:31

https://kkiss.club - sitе minunat de întâlniri pеntru аdulții cаre dorеsc să găsеască un pаrtеnеr carе să facă sех

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările