Muzică

articolul anterior articolul urmator

Semifinala 3 SuperStar - Încă trei concurenţi s-au calificat în live-uri

0
27 Nov 2021 01:09:31
Autor: Anne-Marie Sandu
FOTO captură video PROTV
FOTO captură video PROTV

Cea de-a treia semifinală  Superstar a adus pe scenă opt concurenţi care au urcat, pentru prima dată în cariera lor, pe celebra scenă de la Arenele Romane şi au interpretat câte două piese în faţa publicului şi a juraţilor.

Încurajaţi de prezentatoarea Theo Rose şi jurizaţi de Smiley, Raluka, Carla’s Dreams şi Marius Moga, concurenţii au dat tot ce au avut mai bun pentru a prinde un loc în live-uri şi pentru a fi mai aproape de premiul uriaş de un milion de lei, care le-ar putea schimba radical viaţa, scrie click.ro.
   
La finalul ediţiei, doar trei dintre concurenţi au mers mai departe. Unul dintre ei a primit un Wild Card de la Raluka.
   

Cei trei concurenţi calificaţi 

Alexandru Precup - 26 de ani
 
Alexandru Precup are 26 de ani şi este din Bucureşti. Lucrează ca lucrător comercial la o firmă de catering de doi ani. În 2009  a început să cânte acasă: avea o clapă şi făcea coveruri. Nu are studii de canto, a făcut doar un semestru de chitară. 
 
Daniel Şveţ - 25 de ani
 
Daniel Şveţ are 25 de ani, este din Chişinău şi este angajat ca solist vocal la Opera Naţională din capitala Republicii Moldova. A absolvit Conservatorul din Chişinău, la secţiunea canto clasic. Şi-a deschis o şcoală de muzică, unde predau mai mulţi profesori.  Spune că are un succes real cu şcoala şi elevi de toate vârtele.
 
Mădălina Ţurcan - 16 ani 
 
Mădălina are 16 ani şi este din Chişinău. Este elevă în clasa a 10-a la un liceu cu profil teatral.  Provine dintr-o familie în care seriozitatea era ridicată la rang de artă. Tatăl ei a fost cadru militar şi cumva i-a insuflat şi ei rigurozitatea şi disciplina militară. A învăţat-o să nu se ataşeze de persoane.
 
Citiţi mai multe în click.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările