Muzică

articolul anterior articolul urmator

Show-ul „PsiheDelia“ va fi pus în scenă la Londra: detalii inedite din culise. „Delia e adevăratul regizor al spectacolelor“  VIDEO

0
26 Oct 2017 13:44:55
Autor: Alexandra Constanda
Show-urile Deliei, „Delia's Winter Wonderland“ şi „PsiheDelia“, au fost sold out FOTO The Storyalist
Show-urile Deliei, „Delia's Winter Wonderland“ şi „PsiheDelia“, au fost sold out FOTO The Storyalist

Delia va pune în scenă show-ul „PsiheDelia“ la Londra, pe celebra O2 Arena, şi promite un spectacol plin de culoare, poveşti şi momente teatrale.

După succesul pe care l-a avut cu concertele de la Teatrul Naţional şi Sala Palatului, Delia va concerta la Londra pe 19 noiembrie. Pe celebra scenă de pe Indigo at O2 Arena, cântăreaţa va prezenta un nou show concept „PsiheDelia“.

În 2016, Delia a  pus în scenă „Delia’s Winter Wonderland“, iar anul acesta a realizat „PsiheDelia“, show care s-a desfăşurat trei zile la rând cu sala plină. Concertele Deliei se bazează pe concepte gândite chiar de ea şi la care lucrează o întreagă armată de oameni. De la peste 400 de costume, la decoruri care se schimbă în timp real, de la sute de oameni care intră pe scenă, balerini, artişti invitaţi sau figuraţie, până la acrobaţii pe care însăşi Delia le pune în practică.

„Delia este adevăratul regizor al show-urilor ei“, mărturiseşte Adrian Tapciuc, cel care semnează regia acestor spectacole, „iar rolul meu este să o temperez. Adică să selectez dintre toate ideile minunate pe care le are pe cele care sunt şi implementabile, dacă vreţi. Vă daţi seama că este o provocare pentru toată echipa, tehnică şi artistică.“

Concertele Deliei în cifre:

• Pentru „PsiheDelia“, stilista show-ului, Hilke Muslim, a pregătit într-o săptămână nu mai puţin de 400 de costume, atât pentru Delia, cât şi pentru balet, invitaţi, figuraţie.

• Echipa care a muncit pentru „PsiheDelia“ numără peste 300 de persoane

• În cadrul show-urilor Deliei s-a folosit prima şi singura proiecţie pe o rochie supradimensionată din România.

• La finalul show-ului „PsiheDelia“, artista s-a aruncat în gol de la 10 metri, într-o cascadorie minuţios pregătită.

• Pentru momentul Genezei din „PsiheDelia“ s-a realizat o podea vie de trupuri umane, formată din 50 de persoane.

• Tot pentru „PsiheDelia“, artista a pregătit împreună cu iluzionistul Johannes un moment de levitaţie.

• „Delia’s Winter Wonderland“ este cea mai scumpă producţie de acest gen din România.

• Show-ul „Delia’s Winter Wonderland“ a fost pregătit în 8 luni. 

• Tot în cadrul spectacolului „Delia’s Winter Wonderland“, artista a lucrat cu un band simfonic format din 40 de oameni coordonaţi de George Natsis, cel care a şi reorchestrat piesele Deliei pentru acest show.

• Peste 150 de oameni au muncit la pregătirea show-ului „Delia’s Winter Wonderland“

• Momentul „Hallelujah“ din cadrul spectacolului „Delia’s Winter Wonderland“ a adus pe scenă un cor de 20 de oameni, corul Winter Voices. 

• Artista a cântat pentru prima oară colinde într-un spectacol la „Delia’s Winter Wonderland“.

• Studiile muzicale ale artistei sunt valorificate la maximum, astfel că în show-urile sale Delia cântă la flaut, la pian sau este acompaniată de o orchestră. 

Cei care îşi doresc să se bucure de prezenţa artistei şi de întregul spectacol pe care îl oferă, pot accesa pagina Global Booking. Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenţie de impresariat şi Global Influencers, agenţie de influencers marketing, reprezintă artişti precum Inna, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, Mia, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek şi influenceri precum Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan, Laura Muşuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly şi mulţi alţii.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările