Muzică

articolul anterior articolul urmator

Show-ul de televiziune SuperStar, difuzat de PROTV, şi-a stabilit concurenţii care vor merge mai departe spre marea finală

1
4 Dec 2021 04:08:25
Autor: Gabriel Niţulescu
Foto: Arhiva Adevărul
Foto: Arhiva Adevărul

Vineri, 3 decembrie, a avut loc a doua etapă a LIVE-urilor de la SuperStar, show-ul de televiziune difuzat de PROTV cu o foarte mare priză la public. Emoţiile sunt din ce în ce mai mari pe măsură ce competiţia se apropie de final.

Opt persoane cu voci deosebite şi talent pe măsură au urcat pe scenă şi luptă pentru a obţine un bilet spre marea finală din 17 decembrie.

Cei opt concurenţi care au acaparat scena celei de-a doua etape a „LIVE-”urilor au cântat în următoarea ordine:

  • Artiom Topal, din Gagauzia, Republica Moldova, cu melodia Take on me a trupei A-HA.
  • Maria Ojica, Paşcani, România, a interpretat Easy on me a lui Adele.
  • Maria Jugănaru, Piteşti, România, a cântat Fucking perfect a lui Pink.
  • Victoria Peşterean, Chişinau, Republica Moldova, a interpretat Oh mother a Christinei Aguilera.
  • Alexandru Precup, Bucureşti, România, a performat cu melodia Nothing compares to you a lui Sinead O' Connor.
  • Romina Apostol, Iaşi, România, a cântat Cry Baby a lui Janis Joplin.
  • Alessandro Mucea, Neamţ, România, a cântat Kiss from a rose a lui Seal.
  • Naomi Prie, Câmpina, România, care a inmterpretat You know I'm no good a lui Amy Winehouse.

În urma votului publicului s-au calificat pentru următoarea ediţie live şase concurenţi: Naomi Prie, Romina Apostol, Maria Jugănaru, Maria Ojica, Alexandru Precup si Alessandro Mucea.

Victoria Peşterean şi Artiom Topal s-au oprit, în urma votului publicului, în această fază a competiţiei.
Juriul, format din Smiley, Raluka, Marius Moga şi solistul Carla's Dreams, a comentat evoluţia fiecărui concurent, dar nu a votat, conform formatului şi regulamentului concursului.

Show-ul „SuperStar România” este un format de televiziune deţinut de postul Pro TV, format care are la bază conceptul „Idol”, ce este urmărit la nivel mondial de peste 500 de milioane de telespectatori.

Lansat în anul 2001, în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de ţări şi a devenit unul dintre cele mai urmărite show-uri de talent datorită oportunităţii oferite de a devenit star pop.

Printre ţările care au preluat formatul se numără Statele Unite, Germania, Olanda, Franţa şi China, unde emisiunea a fost lider de audienţă încă de la lansare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

constantin rebegea
4.12.2021, 18:24:23

Acuma , cinstit, moldovenii au fost dezavantajati pentru ca votul este numai in interiorul graniței românești, In rest, voci bune dar cam asemănătoare ca stil. Mucea face o diferenta, cu un glas mai profund, Topal , iarasi un glas ce merita atentie, dar sistemul de vot este asa cum este si l-am pierdut.. La fel cum o tara ar putea fi condusa doar prin apelul la hotararea maselor, deci previzibil, faliment din primele zile. Am mai remarcat ca majoritateaa comentariilor lui Carla dream sunt extrem de bine tintite, pline de haz si inteligenta. La ai nostri, de multe ori comentariile amintesc de un limbaj de lemn, care nu comunica mare lucru, doar face zgomot.Pe drum s-au pierdut si voci superbe, care in mod previzibil nu au fost apreciate la justa valoare, dat fiind formatul emisiunii, de fapt o gaselnita comerciala, foarte superficiala.

-9 (9 voturi)
Modifică Setările