Muzică

articolul anterior articolul urmator

The Humans, trupa care va reprezenta România la Eurovision 2018, vine la Adevărul Live de la 13.00

0
13 Mar 2018 12:10:52
Autor: Lizeta Oprea
The Humans - Cristina Caramarcu si Alex Cismaru - FOTO Eduard Enea
The Humans - Cristina Caramarcu si Alex Cismaru - FOTO Eduard Enea

Trupa The Humans, înfiinţată în urmă cu doar un an, este câştigătoarea Eurovision România 2018 şi va reprezenta ţara în concursul internaţional, care se va desfăşura în Lisabona în luna mai. Astăzi, trei dintre membrii formaţiei vin la Adevărul Live pentru a vorbi despre povestea înfiinţării trupei, cum se pregatesc pentru Eurovision 2018 şi cum au reacţionat la criticile ce le-au fost aduse.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul live

 

Trupa The Humans a adunat cele mai multe voturi din partea românilor, în spectacolul organizat de TVR pe 25 februarie, pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti. 

Trupa The Humans a fost formată în urmă cu un an şi este compusă din şase membri: Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Cristina Caramarcu (voce), iar motto-ul sub care trupa manifestă actul artistic este „Noi credem în umanitate“. Fiecare dintre cei şase membri ai trupei rezonează în acelaşi mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock. 

Astăzi, Cristina Caramarcu (solista), Alin Neagoe (bass) şi Alex Cismaru (chitară) vin la Adevărul Live pentru a vorbi despre povestea înfiinţării trupei, cum se pregatesc pentru marea finală Eurovision şi cum au reacţionat la criticile ce le-au fost aduse.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii