Muzică

articolul anterior articolul urmator

Trupa Sweet Kiss, cunoscută pentru piesa „Alin, Alin“, s-a reunit VIDEO

0
3 Mar 2016 12:59:24
Autor: Alexandra Cheroiu
Nicoleta Aneni şi Irina Pavlenco s-au reunit în trupa Sweet Kiss FOTO Captură YouTube
Nicoleta Aneni şi Irina Pavlenco s-au reunit în trupa Sweet Kiss FOTO Captură YouTube

La sfârşitul anilor ’90, trupa Sweet Kiss făcea furori cu hit-uri precum „Alin, Alin“, „Floare albă, floare neagră“, „Plouă iar“, melodiile lor răsunând în toate discotecile şi pe numeroase scene din România. Acum, formaţia revine într-o formulă restrânsă, cu o variantă îmbunătăţită a piesei „Alin, Alin“.

Nostalgia Sweet Kiss 

Nostalgia vremurilor când se aflau în topurile muzicale româneşti le-a adus pe Irina şi Nicoleta din nou împreună, în trupa care le-a consacrat. În perioada de glorie, trupa era formată din trei membri: Irina Pavlenco, Nicoleta Aneni şi Laurenţiu Vasioi. Formaţia s-a destrămat în 2004, fiecare dintre ei urmând cariere separate în muzică.
 
„De multe ori am fost întrebată de ce trupa Sweet Kiss nu revine. Ei bine, acum mulţi ani, când am hotărât să mergem pe drumuri diferite, fiecare dintre noi ne-am orientat spre alte business-uri, dar tot în peisajul muzical. Eu şi Irina avem cariere solo, însă solicitările din partea organizatorilor de concerte tot veneau pentru Sweet Kiss, iar dorul de a mai cânta piesele de referinţă din perioada aceea ne-a făcut să luăm marea decizie. Da, Sweet Kiss s-a reunit în formula Nicoleta şi Irina, cu un remake al piesei «Alin, Alin», dar şi multe alte surprize pe care le-am pregătit intens, special pentru această mult aşteptată revenire“, a declarat Nicoleta. 
 
 

„Sweet Kiss a fost un stil de viaţă“ 

„Pentru mine, perioada «Sweet kiss» a fost un stil de viaţă, alături de nişte oameni minunaţi. Când mă gândesc la trupă, mă gândesc la «familia Sweet Kiss». Atât de puternică a fost conexiunea între membrii ei. Drept să spun, abia aşteptăm momentul în care vom urca din nou pe scenă, interpretând piesele noastre consacrate. Ne-a unit mereu puterea de muncă, fapt pentru care, împreună cu colegă mea, Nicoleta, am hotărât că este momentul de a reveni. Vă vom surprinde, cu siguranţă, cu „Alin, Alin“, un remake căruia i-am păstrat suflul de la prima lansare, dar am adăugat accente muzicale din prezent. Cu siguranţă vom stârni nostalgie în multe suflete“, a declarat Irina. 
 
Nicoleta Aneni, cunoscută acum drept Annely Cole, a lansat între timp cinci single-uri şi două videoclipuri, într-unul dintre ele apărând şi Vladimir Drăghia. Şi Irina Pavlenco şi-a continuat parcursul lansând mai multe piese şi având mai multe apariţii televizate. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările