Muzică

articolul anterior articolul urmator

Trupa Vama îşi lansează cel de-al treilea album în luna octombrie, într-un concert la Sala Polivalentă

0
22 May 2017 18:36:53
Autor: Victor Arvunescu
Tudor Chirilă alături de colegii de trupă se pregătesc de un show total FOTO Pro TV
Tudor Chirilă alături de colegii de trupă se pregătesc de un show total FOTO Pro TV

Trupa Vama va lansa cel de-al treilea album de studio printr-un concert care va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti pe 12 octombrie, scrie News.ro.

Discul este rezultatul colaborării dintre Vama şi producătorul muzical englez James Lewis.

„Este un disc la care muncim de mai bine de doi ani şi este prima noastră colaborare cu un producător muzical (James Lewis). La momentul actual suntem în faza de concept şi brainstorming. Lucrăm la design-ul scenei, conceptul vizual, încercăm să anticipăm show-ul de lumini şi multe altele. Ne propunem ca partea video să fie un personaj în sine mult mai direcţionată către VJ-ing, un fel de călătorie subconştientă care se va derula simultan cu interpretarea live. Noul album Vama se poate defini şi aşa: 12 cântece, 3.261 de cuvinte, 84 de variante şi peste 80 de ore de mixaj, plus ceva necuantificabil - sentimentul ăla extrem de important că înveţi, eşti la început şi îţi place al naibii de tare“, a transmis solistul trupei, Tudor Chirilă.

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua IaBilet, la mai multe categorii de preţ, informează organizatorii. Până pe 15 iunie, ele costă: 65, 75, 120, 165, 195 şi 235 de lei. Între 15 iunie şi 1 septembrie, preţurile vor fi de 79, 90, 140, 185, 220 şi 250 de lei. De la 1 septembrie la 1 octombrie, biletele vor costa: 85, 100, 150, 195, 230 şi 260 de lei. După 1 octombrie şi în ziua evenimentului: 105, 115, 170, 200 şi 280 de lei, fără ca tichetele la prima categorie să mai fie disponibile.

În plus, un pachet Meet & Greet a fost pus în vânzare la preţul de 480 de lei, valabil doar cu bilet cumpărat separat. Suplimentul include o întâlnire informală cu Vama înaintea concertului, tricou şi cană Vama şi un poster cu autografele membrilor trupei. 

Proiectul muzical a fost fondat de Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi, care au decis în 2006, după zece ani de activitate alături de Vama Veche, să se reinventeze. Din trupă mai fac parte Gelu Ionescu, Lucian Cioargă şi Dan Opriş. Printre cele mai cunoscute piese lansate de Vama se numără „Perfect fără tine“ şi „Copilul care aleargă către mare“. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii