Muzică

articolul anterior articolul urmator

Untold 2017: se pun în vânzare primele abonamente şi bilete la preţuri speciale

0
24 Nov 2016 12:41:45
Autor: Alexandra Constanda
Armin Van Buuren a cântat timp de patru ore la ultima ediţie Untold
Armin Van Buuren a cântat timp de patru ore la ultima ediţie Untold

Organizatorii celui mai mare festival de muzică din România, Untold, au anunţat în ce perioadă se va desfăşura evenimentul anul viitor, dar şi când se pun în vânzare primele abonamente la preţ special.

Porţile tărâmului plin de magie ale regatului Untold se vor deschide pentru a treia oară la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017.

Fanii festivalului înregistraţi pe untold.com vor avea primii şansa de a-şi achiziţiona biletele începând de vineri, 25 noiembrie, de la ora 18.00, când vor fi puse în vânzare 5.000 de abonamente la preţul special de 333 de lei, sumă la care se adaugă taxe, sau unul dintre biletele de o zi, la preţul special de 200 de lei plus taxe. Tot vineri vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, funcţional începând cu data de 25 noiembrie, ora 18.00, prin care va putea achiziţia maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au preînregistrat mai pot face acest lucru pe site-ul festivalului.

Abonamentele la preţ întreg (de 550 de lei plus taxe) şi biletele de o zi (la preţul de 250 de lei plus taxe) vor fi disponibile abia anul viitor.

Odată cu punerea în vânzare a primelor bilete şi abonamente, festivalierii vor putea să aleagă şi dintre opţiunile de cazare disponibile, iar mai multe detalii despre acestea puteţi găsi aici.  

Performanţele Festivalului Untold 

În doar doi ani, Untold a reuşit să devină un fenomen internaţional şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a doua ediţie, peste 300.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit experienţa festivalului, alături de cei peste 150 de artişti internaţionali.

În 2016, impactul financiar generat de festivalul Untold a însemnat peste 35 de milioane de euro atraşi în comunitatea clujeană. Din cei peste 300.000 de fani, 25% au fost din judeţul Cluj, 65% din întreaga Românie şi 10% din străinătate, reprezentând peste 30.000 de turişti în cele patru zile. Cei mai mulţi festivalieri de peste hotare au venit din Marea Britanie, urmaţi de cei din Statele Unite ale Americii, Olanda şi Germania. 

Untold a fost desemnat „Best Major Festival“ în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.  

Festivalul Untold 2016 a avut loc în perioada 4 - 7 august şi a avut peste 300.000 de participanţi. Pe scenele festivalului au urcat primii cinciDJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwwell, Martin Garrix şi Tiesto, alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali de renume, dintre care: Afrojack, Faithless, Parov Stelar, W&W, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic,Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening,  Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz şi Yokoo, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii