Muzică

articolul anterior articolul urmator

VIDEO FOTO Katy Perry, concert patriotic pentru Obama

0
21 Jan 2013 09:27:58
Autor: Corina Cosmescu
Katy Perry îl salută pe Barack Obama. FOTO Reuters
Katy Perry îl salută pe Barack Obama. FOTO Reuters

Artista a susţinut un recital la evenimentul organizat în cinstea familiilor de militari, înainte de balul de învestitură a preşedintelui, ce va avea loc astăzi. Solista a purtat haine imprimate cu simbolurile şi culorile steagului american, dovedindu-şi încă o dată ataşamentul faţă de preşedinte.

Katy Perry, cunoscută pentru ţinutele extravagante şi perucile multicolore, purtate atât în videoclipuri, cât şi la evenimente oficiale, nu s-a dezis de imaginea ce a consacrat-o nici la concertul inaugurat sâmbătă în cinstea veteranilor americani. 

Artista a reuşit să transforme un eveniment serios într-o mini petrecere, interpretând piese cu mesaje despre adolescenţă şi iubire, precum „Firework“, „Part of Me“, „Wide Awake“ şi „Teenage Dreams“.

Solista obişnuită să se deghizeze în diverse personaje, precum Alice în Ţara Minunilor (în „California Gurlz“, spre exemplu) s-a costumat într-un body inspirat de drapelul american, cu dungi şi steluţe colorate cu roşu, albastru şi alb.

Perry, la fel ca şi alţi artişti precum Beyonce sau Madonna, este o susţinătoare a lui Obama. Înainte de voturile prezidenţiale din Statele Unite, artista în vârstă de 28 de ani a postat o fotografie cu ea, bunica sa şi Obama pe costul său de Twitter, cu scopul de a-i încuraja pe oameni să-l aleagă din nou pe acesta.

La eveniment au mai performat şi alţi solişti şi câteva formaţii, precum Usher, Far East Movement, Nick Cannon, DJ D-Nice, Black Violin, iLuminate şi Mindless Behavior.

Prima doamnă, Michelle Obama, şi cele două fiice ale cuplului prezidenţial, Natasha şi Malia Ann 

După cum era de aşteptat, de la eveniment nu a lipsit familia prezidenţială, care a urmărit show-ul de pe scaunele primului rând.

Usher a venit însoţit de dansatoarele sale

În această seară, la balul organizat cu prilejul învestiturii preşedintelui american, vor cânta Lady Gaga, Beyoncé, Kelly Clarkson şi James Taylor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii