Muzică

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Paula Seling cântă pentru o cauză umanitară la Teatrul Odeon

0
12 Jun 2013 12:23:35
Autor: Raluca Moisă
Concertul Paulei Seling dă startul campaniei umanitare „Unitate între generaţii“ FOTO Facebook/Arhivă personală
Concertul Paulei Seling dă startul campaniei umanitare „Unitate între generaţii“ FOTO Facebook/Arhivă personală

Paula Seling susţine în această seară, de la ora 19.00, la Teatrul Odeon din Bucureşti, un concert caritabil organizat de Fundaţia Sfântul Sava de la Buzău şi de Fundaţia Phoenix. Evenimentul va marca lansarea campaniei umanitare „Unitate între generaţii“, proiect care îşi propune ridicarea unui centru social destinat persoanelor aflate în dificultate, într-o unitate militară abandonată din localitatea Baba Ana, din judeţul Buzău.

Biletele costă 50 de lei, pot fi achiziţionate de la Teatrul Odeon, iar toţi banii vor fi donaţi pentru această cauză.

„Cred că lecţia minunată pe care o învăţ mereu când mă alătur unor proiecte de acest fel este că într-o lume a egocentrismului cultivat pe toate căile posibile, descopăr iar şi iar că mai există oameni care se încăpăţânează să rămână ataşati de valorile profund creştine şi să se identifice cu statutul de om“, mărturiseşte Paula Seling.

Centrul social Savaliada va deveni primul aşezământ din ţară care va oferi asistenţă mai multor categorii de persoane defavorizate. Astfel, mame cu copii sau bătrâni singuri vor putea găsi aici adăpost, hrană, servicii de îngrijire şi asistenţă medicală, consiliere socială, consiliere religioasă. În acest sens, vor fi amenajate spaţii pentru desfăşurarea mai multor tipuri de activitaţi, cum ar fi: sală de activităţi didactice pentru copii, amfiteatru pentru acţiuni culturale, teren de sport, o capelă.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările