5.000 de concurenţi înscrişi în noul sezon „X Factor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurenţii cred că Factorul X nu ţine de vârstă FOTO Antena 1
Concurenţii cred că Factorul X nu ţine de vârstă FOTO Antena 1

Caravana „X Factor“, show care va începe în această toamnă, la Antena 1, a adunat la preselecţii 5.000 de români din toată ţara. De  la adolescenţi la persoane trecute de mult de prima tinereţe, cu toţii şi-au dorit să ajungă pe scenă.

Mii de kilometri străbătuţi prin ţară, aproape 5.000 de concurenţi înscrişi, zeci de ore de audiţii şi câteva tone de apă consumate sunt doar câteva dintre coordonatele audiţiilor pentru cel de-al patrulea sezon „X Factor“. Craiova, Sibiu, Arad, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Bucureşti au fost oraşele în care s-a oprit în acest an caravana „X Factor“.

Călătoria prin ţară a caravanei a fost presărată cu numeroase momente haioase, cu situaţii deosebite, cu poveşti de viaţă senzaţionale. Miile de concurenţi au venit să convingă că merită un loc pe scenă, fie că a fost vorba de adolescenţi sau persoane de vârsta a treia.

La audiţiile din Bucureşti, s-a demonstrat încă o dată că dragostea pentru muzică nu are vârstă. Au dovedit-o doi artişti aflaţi la vârsta a treia, un domn şi o doamnă, care au venit la audiţii pentru a arăta că deţin factorul X.

Toţi cei selectaţi în etapa audiţiilor vor ajunge, la începutul lunii iulie, în faţa noului juriu, format din Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu. Din această toamnă, emisiunea va fi difuzată vineri şi nu duminica.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite