TV

articolul anterior articolul urmator

În premieră, Netflix oferă acces gratuit pentru vizionarea unui film: cum îl puteţi accesa fără abonament

0
15 Nov 2019 14:58:55
Autor: Alexandra Constanda
Jesper este unul dintre personajele principale ale filmului „Klaus“ FOTO Netflix
Jesper este unul dintre personajele principale ale filmului „Klaus“ FOTO Netflix

Pentru prima dată Netflix oferă gratuit acces la premiera unui film, „Klaus“, primul lungmetraj de animaţie produs de platforma de streaming.

Începând de astăzi şi până pe 17 noiembrie 2019, toţi românii sunt invitaţi să urmărească premiera filmului „Klaus“ fără abonament şi fără a fi întrerupţi de publicitate. 
 
„Klaus“ este disponibil pe computer sau pe un browser Android folosind ultima versiune de Chrome la acest link.
 
Pentru versiunea în limba română, vocile sunt realizate, printre alţii, de Anca Sigartău, Mioara Ifrim, Alexandru Georgescu şi Ionuţ Grama.
 
În regia lui Sergio Pablos, co-creatorul „Despicable Me“, comedia animată „Klaus“ arată cum un simplu gest de bunăvoinţă întotdeauna atrage după sine un altul, chiar şi într-un loc îngheţat şi îndepărtat. Când Jesper (Jason Schwartzman), noul poştaş din Smeerensburg, se împrieteneşte cu creatorul de jucării Klaus (J.K. Simmons), darurile lor pun capăt unei foarte vechi duşmănii şi creează o mulţime de tradiţii de sărbători.
 
Jesper este cel mai slab student care a absolvit academia poştală, prin urmare este trimis să lucreze pe o insulă îngheţată, dincolo de cercul polar, unde localnicii certăreţi abia schimbă câteva vorbe între ei, nici vorbă de scrisori. Jesper este pe punctul să renunţe, dar reuşeşte să îşi găsească un aliat în profesoara Alva (interpretată de Rashida Jones) şi îl întâlneşte pe Klaus, un tâmplar misterios care locuieşte singur într-o cabană plină cu jucării de lemn lucrate manual. Aceste prietenii neaşteptate readuc veselia în Smeerensburg, ceea ce creează o nouă lume plină de vecini binevoitori, învăţături magice şi ciorapi atârnaţi cu grijă pe şemineuri. Din distribuţie mai fac parte Joan Cusack, Will Sasso şi Norm Macdonald. 
 
 

„Filmul nu este strict despre Crăciun şi Moş Crăciun“, a spus producătorul Matthew Teevan. „Durează până se ajunge acolo. Chiar este ca şi cum cineva ţi-ar spune să stai jos pentru că urmează să auzi o poveste, iar dacă vei rămâne, va merita. Această încredere în aspectul cinematografic este cu adevărat reconfortantă“.
 
Jason Schwartzman, unul dintre creatorii serialului „Mozart in the Jungle“ şi coscenarist a două filme aparţinându-i lui Wes Anderson, a recunoscut, de asemenea, talentul subtil al lui Pablos de a crea universuri şi de a derula naraţiuni: „Ceea ce îmi place este faptul că a preluat magia şi farmecul Crăciunului şi le-a plasat într-o poveste absolut nouă, cu personaje noi şi un mit complet nou, care se aseamănă cu viaţa reală, însă se desfăşoară într-un spaţiu fantastic“. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii