TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Şerban Huidu a revenit în faţa camerelor de filmat, în prima ediţie a „Cronicii“

2
5 Mar 2015 16:33:59
Autor: Alexandra Constanda
Şerban Huidu, într-o scenetă difuzată în primul episod al noului sezon din „Cronica Cârcotaşilor“ FOTO Prima TV
Şerban Huidu, într-o scenetă difuzată în primul episod al noului sezon din „Cronica Cârcotaşilor“ FOTO Prima TV

Noul sezon al emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“ a debutat miercuri, 4 martie, la Prima TV, prilej cu care producătorul show-ului, Şerban Huidu, a revenit în faţa camerelor de filmat.

În premieră la pupitrul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“, Cristian Hrubaru, cunoscut pentru pasiunea arzătoare pentru muzica rock, şi-a arătat priceperea însă nu cu o chitară, ci cu un digifonf, un fluier mai special, la care se cântă folosind degetul mijlociu.

„Am făcut repetiţii pentru ca recitalul meu să fie impecabil, am acordat instrumentul folosindu-mă de degetul mijlociu, acelaşi deget cu care am făcut ca muzica să sune bine“, a declarat Hrubaru care i s-a alăturat Ioanei Petric la pupitrul „Cronicii“. Rockerul promite să mai ofere momente muzicale în ediţiile următoare: „Voi urca pe scenă, alături de colegii noştri din trupa Jukebox, şi, cu voia lui Angus Young şi a celorlalţi australieni din trupa AC/DC, voi aduce fanilor «Cronicii» o versiune interesantă a celebrului «Thunderstruck». La digifonf, normal!“

Prima ediţie a noului sezon a însemnat şi revenirea lui Şerban Huidu în faţa camerelor, în cadrul unui mici scenete. Năşicu, il capo di tutti capi, a prezidat o întâlnire de „famiglie“ de la care n-au lipsit cele mai râvnite capete, Elena Udrea, Alina Bica, Gheorghe Ştefan, Viorel şi Andrei Hrebenciuc, adevărate trofee pentru DNA.

  

Alexa Niculae, realizatoarea rubricii „Vocea Poporului“ de la „Cronica Cârcotaşilor“, şi Aurelian Temişan au încheiat primul show din noul sezon. Cei doi se luptă pentru unul dintre cele mai râvnite trofee muzicale, iar la „Cronică“ au interpretat chiar piesa cu care s-au calificat în finala naţională Eurovision 2015 România, care va avea loc pe 8 martie la Craiova.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

valeriu topala
6.03.2015, 08:55:25

ce sa faci,viata merge inainte!

nEmUriTorUl
9.03.2015, 22:35:53

Toti criminalii s" apara la televizor...crestem copiii cu frumoasa si pitoreasca poveste: Tu Fa Ce Vrei, ca Statul Doarme...iar justitie aici este un basm Prost!!!!

Modifică Setările